Vel hjemme etter EM i London kan vi oppsummere et mesterskap med mange gode løp for svømmerne fra Lambertseter.

Alt i alt ble det to semifinaler, to stafettfinaler, en norsk rekord, to norske juniorrekorder og syv personlige rekorder på våre fire.

Og noen klubbrekorder i tillegg.

Da er det god grunn til å være fornøyd, og denne gjengen skal nå bare holde formen oppe til neste stopp som er Bergen Swim Festival neste helg.

em

Stina Kajsa flankert av flere EM svømmere etter sin beste 200 bryst noensinne.

Forbedret seg gjennom mesterskapet

For Stina Kajsa og Jørgen var det ikke helt klaff i første løp, og ifølge elitetrener Joacim Lilleåsen var det god jobbing dagene etter som ga suksess i de neste løpene. Stina gjør sin beste 200 bryst (2.29,03) og Jørgen fortsetter fremgangen (50 bryst på 28,11)  i det som allerede har vært en sesong med mange nye milepæler på bryst.

-Det viser bare hvor viktig det er å holde fokus på de riktige tingene og ikke la et dårlig løp definere hele mesterskapet, mener Lilleåsen.

Også de som fikk svømme finaler på kvelden fikk oppleve dette, at det de trodde var toppnivået ble forbedret gjennom riktig fokus og tøff jobbing.

 

Rekorder
Det var Sindri Jakobsson som sto for den norske rekorden, med sin 200 fly der han leverer to jevne løp med 1.59,12 i finalen.

Marte Løvberg svømte inn to juniorrekorder, på 100 og 200 fri, og setter også en solid pers på 400 fri med 4.19,28. i tillegg er vi inne på flere av stafettene, og gjør det bra der.

Jobber videre
For svømmerne våre er sommersesongen såvidt startet. BSF neste helg blir en ny mulighet for å ta nye steg, og våre EM-farere blir der flankert av flere unge og lovende Lambern-svømmere som jager både krav til EM junior og nye perser.

 

Marte Løvberg leverte to nye juniorrekorder og gjør en sterk debut i sitt første senior EM:

Marte Løvberg leverte to nye juniorrekorder og gjør en sterk debut i sitt første senior EM:

X