Med stevner både i Stavanger og på Nordtvedt Bad i Oslo var dette en helg med mye fart og gøy for Lambertseter Svømmeklubb.

På Nordtvedt var våre yngste svømmere representert, og trener Suvi Toiviainen melder om stor iver og bra innsats, spesielt på LÅMØ øvelsene.

-Mange av de aller yngste svømmerne våre (2006) svømte 400 fri før aller første gang. Disse unge svømmerne er kjempe ivrige og har veldig lyst til å svømme LÅMØ på hjemmebane i Februar, forteller Suvi. 

– Det er flott med hjemmebane som ekstra motivasjon, fortsetter hun, og trekker frem spesielt Uliana Gorlova sin 400 medley på 5.20,21 som et av de mest imponerende løpene gjennom stevnet. 

TK ( aka trener Tor-Kristian Hilton) er også godt fornøyd med LÅMØ fokuset hos våre yngste svømmere og skryter spesielt av Pia Rønning som han mener har fulgt opp C-svømmerne svært godt denne høsten.

Caroline Marie Thingberg-Engø fikk premie for beste prestasjon blant jentene. Grattis!

Caroline Marie Thingberg-Engø fikk premie for beste prestasjon blant jentene. Grattis!

-All ære til svømmere som tør å utfordre seg selv ved å prøve ut nye distanser, skryter TK.

-Lambertsetersvømmerene markerte seg godt i bassenget og benyttet en hver anledning til å gå inn i duell mot konkurrentene. Den fine kombinasjon av korte og lengre distanser falt godt i smak hos svømmerne, mener han.

TK merket også at svømmerne våre er flinke til å sosialiserer godt på kryss og tvers av naboklubbene. Han synes at Lambernsvømmerne er gode ambassadører for klubben både i og utenfor bassenget. TK avslutter med å fremheve Caroline Marie Thingberg-Engø som vant bestemannspremie for jentene, en flott prestasjon!

 

Full fres i Stavanger!

Elitetrener Joacim Lilleåsen hadde mye å velge i når han skal fremheve de beste prestasjonene fra Nordsjøstevnet.
 
-Niksja på 200 fri (1.51,69 og pers). er et løp der han er tøff med seg selv, offensiv, har ingen bremser! 19,3 i lactat vitner om evne til å ta seg skikkelig ut. Vi trenger å se mere av det fra flere, forteller Lilleåsen.
 
-Patrick gjør et smart og offensivt løp på 200 fly  med 2.08 og får endelig en ny og vel fortjent pers på øvelsen. 
 
-Jørgen perser på 100 bryst og vinner øvelsen. Det er et bra løp selv om han selv ikke var helt fornøyd selv, fortsetter treneren.

PERS PÅ 100 BRYST: 1.00,64

Marte beste av juniorene

Marte perser på 400 fri (4.11). Hun vinner øvelsen med den tøffeste åpningen hun har gjort på 400 noengang (2.04) og står med dette for stevnets beste jr-prestasjon. Tydelig at denne jenta er godt trent for tiden.

-Augusta perser på 100 fly (1.02,5) som hun også gjorde på Lambertseter Open. Jobba veldig bra med et “nytt” moment på beina og det funka bra, forteller en entusiastisk elitetrener. 

Han fremhever også Vero Bjørlykke for hennes kompromissløse innstilling til hvert eneste løp.

-Forbedrer seg litt og litt hele veien og har en herlig og tøff innstilling. 

MANGE STERKE LØP AV VERO

Sportssjef Frank Pedersen følger hele stevnet fra orkesterplass som speaker og var godt fornøyd med helgens innsats.

-Elise Romundset imponerer med sin 200 rygg (2.25), der hun tar NM senior krav, forteller han.

-Fridtjov Bjerner vinner flere av sine øvelser og perser på 50 rygg med sølv. 

Med flere nye kvalifiserte svømmere i løpet av helgen betyr dette at en godt fornøyd sportssjef kan sende en rekordstor og godt forberedt tropp til NM junior / UM som går i Dale Oen Arena om knappe 10 dager. 

 

X