19 Februar ble en spesiell dag for Lambertseter Svømmeklubb

Den ene av våre to USA-svømmere, Christine M. Pedersen, svømte sin siste konkurranse før karrieren nå avsluttes. Hun gikk ut med flagget til topps og gjorde noen av sine beste tider.

Vi benytter anledningen til å takke for følget med Christine og flere i samme generasjon som har vært en viktig del av miljøet vårt i mange år.

I tillegg til Christine er nå den aktive svømmekarrieren over for både Anna Lundgren, Malene M. Pedersen, Line Løvberg og Marie Øseth.  

Vi håper de fortsatt vil ha stor glede av svømming i et eller annet format i mange, mange år fremover. 

 

Gode som Gull...

200 rygg mesteren...

Line Løvberg i sin siste NM finale...

Anna og Malene på laget...

Marie på NM...

Malene kjører på...


Christine på sitt siste Conference Meet

Det var under sitt siste Conference Meet, for anledningen i Houston, at Christine gjorde sitt siste innslag.

Den Norske mester på 100 og 200 rygg fikk der en flott 8 plass i A finalen.  Kun 2 tildeler fra pers på 200 yards rygg, som er betydelig bedre enn i fjor. 

Christine har i sine 4 år på University  of Connecticut markert seg som en av lagets beste svømmere og holdt sitt sportslige nivå i alle fire år. I hele den samme perioden har hun kvalifisert seg til finalen i Conference og representert sitt universitetslag på 100 og 200 rygg, i tillegg til stafetter.

I mai er hun også ferdig med sin bachelor i Business og Finance, og starter et nytt kapittel i livet sitt, nå utenfor bassenget. 

 

47 medaljer i norske mesterskap!
I Norske senior mesterskaper har hun siden 2010 vunnet 31 gull, 11 sølv og 5 bronse individuelt og på stafetter for Lambertseter.

Hun er gjennom tidene den tredje mestvinnende medaljetaker for Lambertseter. Kun slått av Sara Nordenstam og Erik Clasen!!

I årene Christine har studert og svømt i USA har hun hele tiden vært en verdifull del av klubbens lag når hun har kommet hjem for norske mesterskap og treningsleire. Hun har vært en naturlig lagkaptein når vi har vært på tur og ikke minst på NM.

Elitetrener Joacim Lilleåsen har fulgt Christine i mange år. Han husker henne som en utøver som alltid var på trening, alltid gjorde jobben og utmerket seg med gode holdninger til å jobbe hardt.

-Godt humør har alltid vært Christine sin trademark, minnes elitetreneren.

-I tillegg har vi hatt mange ufrivillige morsomme øyeblikk gjennom misforståelser og den sjarmerende fjærnheten hun av og til hadde, fortsetter Lilleåsen.

Med sin erfaring og gode energi har hun vært en viktig del av klubbens gode miljø og prestasjonskultur. Elitetreneren gir henne som en av mange æren for at vi i lang tid har kalt oss Lambertseter-familien.

Christine har også tatt med seg mange gode heiarop fra USA og spritet opp nivået på ropene. En av klassikerne kan du høre i starten på NM-videoen fra 2014…


Generasjonsskiftet

I samme sesong som vi ser Christine «Gliss» M. Pedersen legge opp, takker vi farvel til en hel gjeng med svømmere i samme generasjon fra klubbens Eliteavdeling.

Både Malene Pedersen, Line Løvberg, Anna Lundberg og Marie Øseth har trappet ned denne sesongen.

På samme måte som Christine har alle disse jentene vært en viktig del av miljøet i klubben over mange år, og de etterlater seg et tomrom.

Nå er det yngre svømmere som trer inn i gruppen og som sakte men sikkert finner sin plass som kapteiner, nivåsettere og gode lagspillere.

Et godt miljø er noe vi skaper sammen og som alle skal nyte godt av. Jentene våre som nå takker for seg har satt et sterkt eksempel til etterfølgelse.

Vi takker for mange gode år og mange gode opplevelser og ønsker lykke til i det sivile liv.

X