Kenneth tar seg en velfortjent pust i bakken sammen med starter Morten Arnestad under Arena Rekrutt. Foto: Lambertseter Svømmeklubb.

– Jeg synes dugnad under rekruttstevner er en fin opplevelse. En treffer mange hyggelige foreldre samtidig som en får mer innsikt i hva klubben driver med. Dette opplever jeg som positivt, forteller tidtakeransvarlig Kenneth Hasselgård.

Selv har Kenneth lagt flere rekruttstevner bak seg. I rollen som tidtakeransvarlig er han imponert over hvor mange foreldre som ønsker å bidra, det er sjeldent nei fra noen sier han.

Mange foreldre i sving på Arena Rekrutt

På søndag var Kenneth igjen å treffe på bassengkanten under Arena Rekrutt på Lambertseter bad. Hele 9 klubber deltok på stevnet med til sammen 212 påmeldte barn.

-Med et så stort stevne er man avhengig av gode rutiner og stort engasjement og vil i praksis ikke kunne gjennomføres uten foreldrenes bidrag.  Her er vi kjempeheldige som har akkurat dette i klubben vår, forteller Kenneth.

Oppfordrer til å bidra

For noen er det kanskje litt skummelt å melde seg til dugnad og man vet ikke helt hva et rekruttstevne innebærer. Kenneth kan forsikre om at det ikke er noe å være engstelig for.

-Det er alltids noen som har gjort det før og som mer enn gjerne forteller og forklarer hvordan ulike oppgaver utføres. Det være seg å stå i kafeen, være tidtaker eller andre oppgaver. Vi gjør alt for at dette skal gjennomføres på en så god og profesjonell måte som mulig som gjør at alle burde føle seg ivaretatt.

Lambertsetersvømmerne imponerte stort

Fra Lambertseter SK deltok nesten 70 barn og klubben stilte med hele 10 stafettlag.

-Barna sprudlet over av engasjement og var utrolig flinke til å møte opp til start i sine øvelser, forteller hovedinstruktør Suvi Toivianen.

Samtidig vil hun oppfordre flere barn til å melde seg på de lengre øvelsene som 100m medley og 200m fri.

-Rekruttstevner er en veldig god anledning til å utfordre seg selv i trygge omgivelser, ekstra hyggelig er det å konkurrere på hjemmebane. Jeg opplever at barna koste seg veldig og er imponert over den innsatsen de la inn, avslutter hun.

Lambertseterinstruktørene Suvi, Victoria, Elisabeth, Solveig og Ariane på bassengkanten under rekruttstevnet. Foto: Lambertseter Svømmeklubb.

Lambertseter Svømmeklubb takker alle bidragsytere for en solid innsats i helgen og ser frem til neste stevne!

 

X