Lambertseter stiller i Stavanger med 10% av deltakerne på NM senior. Så det er et lite stykke Norge som drar sørover for å rocke oljebyen.

Med 33 svømmere er Lambertseter som vanlig blant de største klubbene, kun matchet av BSC.

 

D88R4573

Herlig stemning i laget noen dager før NM

Den store bredden ser vi tydelig der vi stiller med hele seks lag (!!!) på 4×50 mixed stafett.

Det er mange stafetter under mesterskapet, og de som svømmer både forsøk og finale på alle kan ende opp med hele 11 starter, bare på stafettene. Det blir med andre ord en helg uten mye dødtid.

Den siste uken i vannet har vært preget av nedtrapping og topping. Den siste treningen på kortbane hadde vi mandag kveld, og NM-svømmerne hadde hele bassenget for seg selv. Stemningen var som å være på en god hjemme-alene-fest. Det bobler av overskudd og positiv energi og latteren sitter løst.

 

IMG_1299

Innsatsen på topp med gode vekslinger og høy fart

Når man er vant til å trene 7-8000 meter med høy intensitet en mandag kveld blir kontrasten stor til 3000 meter med stort sett bare lett svømming og noen korte drag med fart, en og annen femtimeter i konkurransefart avrundet med en gøy stafett med svømmeføtter.

Med godt treningsgrunnlag fra en lang og mørk vinter er det nå tid for å slippe opp og brenne løs på sesongens første store delmål; Norsk mesterskap på kortbane.

Når de beste fra norsk svømming skal opp til tentamen i helgen  er det ikke usannsynlig at Lambertseter er både best og tøffest i klassen. Noen som vil prøve seg?

-Bring it on… 😉

Sindri Jakobsson sikter høyt for helgens NM. Setter en ny standard for atletisk lekenhet på mandagens trening...

Sindri Jakobsson sikter høyt for helgens NM. Setter en ny standard for atletisk lekenhet på mandagens trening…

Tekst: Børge Mørk / Bilder: Øyvind Thorsen / Solfrid Therese Nordbakk

X