Lambadalekene gikk av stabelen sist helg, og det ble en flott markering for klubbens yngste grupper, som er i en rivende utvikling nå på tampen av sesongen.

Bra giv fra 05- og 06-erne
Persene kom som perler på en snor, og spesielt var det kult å se så mange 05- og 06-svømmere delta på et approbert stevne på hjemmebane.

06-erne er så unge at noen av dem fortsatt  velger å svømme rekruttstevner en stund til. For de som har tatt steget opp til approbert allerede var det nok ekstra stas å få svømme på hjemmebane, sammen med hele spekteret av aldersgrupper.

image

“Super-sprinteren ” Torbjørn Udjus, her omkranset av de ivrige og snart like raske Lambernguttene Christopher og Timon.

Ynge og eldre sto sammen
De fleste stevnene vi deltar på med de yngste svømmerne er delt inn i yngre og eldre avdeling, av praktiske hensyn siden det ofte er svært mange deltakere på lokalstevner i Oslo-regionen. Derfor er det ikke så ofte at de eldre henger med de yngste, og det var kult å se spekteret vi har i en så stor klubb som Lambertseter.

De fleste NM-svømmerne våre har allerede reist på leir til Bulgaria, men en av de som fortsatt er hjemme var Torbjørn Udjus. Han var et populært innslag hos de yngste gutta og hadde en solid heiagjeng når han viste seg frem på sine spesialøvelser 50 og 100 fri.

Gode tider fra mange A- og B-gruppe svømmere, dette var en skikkelig fest på hjemmebane der eldre og unge var med, både i bassenget og som heiagjeng på kanten.

Skal bli spennende å se denne gjengen jakte på UM krav til høsten 🙂

Kjenner vi Lambertseters svømmere har noen av dem allerede blikket festet lenger frem en dette allerede…

Tekst: Børge Mørk/ Bilder Tor Kristian Hilton

X