-Han flyr jo ut fra pallen!, gliser en fornøyd elitetrener.

Vi er godt i gang med lørdagens finaler på Lambertseter Open 2015, og Torbjørn Udjus ligger godt i tet på sin 50 fri. Idet han slår inn til solide 23,90 kan vi konstatere at både starten og første 25 sitter som et skudd, men at taklengden blir litt for kort de siste 10 meterene. Men så absolutt godkjent, forteller elitetreneren.

De fikk kjørt seg i finalene, Lambertsetersvømmerne. For flere av dem inneholdt lørdagen 7-8 løp hvis man teller forsøkene og alle finaleløpene.

I finalens første øvelse, 4×50 medley mixed, stilte Lambern med 5 lag av 6 mulige. Splitter, frekvenser og tilbakemeldingene kom tett som hagl der utøverne stimlet rundt et travelt trenerteam etter løpene.

Mye bra svømming til tross, elitetreneren var noe betenkt der han ser opp fra sine analyser under finalene.

D88R1171

Sindri Jakobsson dominerer alle finalene han stiller i. Armin henger godt med i starten men trenger nok litt mer trening for å holde helt i mål.

-Jo, det er mye bra her, men jeg ser at endel av de eldste svømmerne ikke klarer å mobilisere 100% inn i hvert løp. Klart det er krevende, men vi trenger hver minste stimuli av anaerob kapasitet nå, og jeg vet de kan bedre enn dette, avslutter en passe fornøyd Lilleåsen.

Hovedtrener Martin Gjerde Lester hadde også mange gode opplevelser under lørdagens finaler:
-Det er mye solid svømming, forteller Martin. Endel repeterer allerede solide tider fra morgenen, og noen dropper og gjør solide perser.

Idet vi starter søndagens øvelser er det full aktivitet i bassenget. Vendinger og teknikk som finpusses før dagens øvelser. En ny dag med nye muligheter.

 

X