Sesongens første stevne på langbane viste fin form for mange av Eliteavdelingens svømmere. Det er en tydelig sammenheng mellom helgens resultater og det solide arbeidet som ble gjort under høstleiren. Godt treningsgrunnlag og selvtillit fra mye trening på langbane ga et optimalt utgangspunkt for sesongens første stevne på langbane.

Elitetrener Joacim Lilleåsen fremhever spesielt Patrick Toth sin 1500 fri, flere gode 200 bryst løp av blant andre Jørgen, Fredrik og Sindri, samt Marte sin 400 medley som noen av høydepunktene under stevnet.

Marte fikk da også premien for beste prestasjon på kvinnesiden for sin 400 medley på 5.02,92. På herresiden fikk Jørgen Bråthen bestemmannspremien for sin 50 bryst, som eneste svømmer under 30 sekunder.

Guro Pettersen ( i midten) slo til med UM krav på 100 fly under helgens OI open i et løp som både var teknisk godt og veldisponert.

Guro Pettersen ( i midten) slo til med UM krav på 100 fly under helgens OI Open i et løp som både var teknisk godt og veldisponert.

I tillegg til en rekke perser, var det også gledelig å registrere UM krav av både Julius Rosmo (200 im), Henrik Veiberg (200 rygg) og Guro Pettersen (100 fly).

På avdelingen for de yngste hadde også Trener Beda Leirvaag mange gode opplevelser. Under oppsummering med A-gruppa på mandagens morgentrening nevner flere av svømmerne at de er oppmuntret av tider under stevnet som ligger godt under sine tidligere kortbaneperser.

Også på lengre løp, som 400 medley, fikk flere opplevelsen av at de holder løpene bedre inn enn de kanskje selv hadde forventet så tidlig i sesongen.

Også fra Olavslekene i Sarpsborg meldes det om stor pers-prosent for svømmerne fra Lambertseter.

Blant annet Uljana Gorlova (03), Ivo Auganes (04) og Pauline Eriksen (01) perser på alt de stiller opp i og får pallplass på flere øvelser. Herlig!

Det er tydelig at mange av klubbens svømmere har kommet svært godt i gang med treningen denne sesongen. Gode opplevelser fra helgens stevne er bra å ta med seg inn i de neste treningsukene, som for Eliteavdelingens del etter hvert skal dreie seg mer og mer om anaerob trening frem mot sesongens første delmål.

For de yngste dreier det seg om UM og NM jr i Alta 19-22 November.

X