Hele 80 svømmere fra klubbens A, B- og C-grupper startet sesongen tidlig og brukte uken før skolestart til oppstartsleir i Hjørring, Danmark.

Det ble en uke med mye trening og andre aktiviteter. Det var fem trenere med denne gangen.  Sindri, Magnus og Martin reiste ned med UM og A1 en uke før resten av gruppene. Børge og Tor-Kristian kom ned med pulje to, som også var den største gruppen.

For de yngste gruppene ble det som vanlig mye grunnleggende teknikk, spesielt ble det brukt mye tid på crawl og kick-teknikk. Selv om det var to treninger per dag i vannet ble det ikke mer enn 30.000 meter for de fleste, men desto høyere mengde kvalitet og teknisk fokus. 

Noen av barna var ivrige til å bruke Go-Pro kameraet, og sammen med andre bilder ble dette brukt til en film som du kan se under. Ikke vanskelig å se på filmen hvem som lånte kameraet mest 🙂

Lagkonkurranser utenom treningene!
Av aktiviteter og konkurranser utenom trening var frisbee-golf veldig populært. Vi hadde fantastisk fine fasiliteter rundt bassenget og brukte flittig både friidrettsbane og idrettshall. 

Både eldre og yngre grupper ble delt i lag, og konkurranser av forskjellige slag gikk over flere dager. Det ble tid til både Kahoot og stafetter, og vinnerlaget fikk is i premier. VI kjørte også en separat konkurranse om hvem som hadde det mest ryddig på rommet. 

Ingen mobiler etter kl. 2030
Det var tydlig at barna trivdes på leir. Innsamling av mobiler hver kveld og stilletid midt på dagen la ingen demper på det sosiale. TK ledet svømmerne til fotballturnering hver dag etter middag. De yngste mot de eldste, og til slutt vart de yngste på målforskjell. Taperlaget måtte svømme bølgefly på siste trening med upåklagelig innsats både av svømmerne og “bølgerne”

Foreldrene Espen og Kenneth som var med stilte også opp i alle kanaler og fulgte svømmerne til butikken hvis de hadde noen behov utenom måltidene. 

Tivoli og Super-Splash
En av dagene trente vi bare på morgenen og hadde resten av dagen i Forum tivolipark. Iskiosken var populær å besøke og ikke uventet var de fleste av svømmerne innom vann-landet og “Super.Splash”!

Vi takket for en fin uke med barna og ønsker velkommen igjen neste år 🙂

X