39 svømmere fra klubbens B- og C-grupper startet sesongen tidlig og brukte uken før skolestart til oppstartsleir i Hjørring, Danmark.

Det ble en uke med mye trening og andre aktiviteter. Trenerne Martin, Børge og Tor-Kristian sto på kanten og svømmerne fikk øve seg mye på grunnleggende teknikk, spesielt ble det brukt mye tid på crawl og kick-teknikk.

Noen av barna var ivrige til å bruke Go-Pro kameraet, og sammen med andre bilder ble dette brukt til en film som du kan se under.

Trenerne leverte på synkron!
Av aktiviteter og konkurranser utenom trening var synkronsvømmingen veldig populært, og overraskelsen var stor da også trenerne stilte med eget nummer, akkompagnert av “Staying Alive” av Bee Gees 🙂 

Det var svært jevnt i konkurransene, og det tettet seg til siste kvelden med sosialt quiz og Kahoot.

Pallplassene ble først avklart på kanten før siste trening, da hvert lag presenterte sine nye Lambertseter heiarop. Vinnerne ser du i starten av filmen.

Ingen mobiler etter kl. 2030
Det var tydlig at barna trivdes på leir. Innsamling av mobiler hver kveld og stilletid midt på dagen la ingen demper på det sosiale. TK ledet svømmerne til fotballturnering hver dag etter middag. De yngste mot de eldste, og til slutt vart de yngste på målforskjell. Taperlaget måtte svømme bølgefly på siste trening med upåklagelig innsats både av svømmerne og “bølgerne”

Foreldrene Espen og Kenneth som var med stilte også opp i alle kanaler og fulgte svømmerne til butikken hvis de hadde noen behov utenom måltidene. 

Tivoli og Super-Splash
En av dagene trente vi bare på morgenen og hadde resten av dagen i Forum tivolipark. Iskiosken var populær å besøke og ikke uventet var de fleste av svømmerne innom vann-landet og “Super.Splash”!

Vi takket for en fin uke med barna og ønsker velkommen igjen neste år 🙂

X