Høstens kurssesong settes for fullt i gang denne uken etter en lang sommerferie. 60 instruktører er klare til å ta i mot nærmere 1500 småbarn, barn, ungdom og voksne på kurs i våre ulike bassenger. Først ute mandag var Oppsal, Rustad og Holmlia, hvor det rapporteres om mange ivrige og entusiastiske kursdeltakere, samt noe gråting da det naturlig nok kan være litt skummelt å være ny på svømmekurs. Camilla Mathiesen, hovedinstruktør på Holmlia sier følgende om første kursdag: “en fantastisk følelse å starte opp igjen, så mange herlige barn som er glade for å se oss igjen. Nye og spente barn og foreldre var strålende fornøyde etter dagens kurs. En god følelse å ta med seg hjem”.

Rekruttavdelingen på Lambertseter startet allerede forrige uke og rekruttansvarlig, Ina Pedersen melder om fulle grupper, engasjerte og glade deltakere. Også her er det mange “nye” deltakere som har tatt steget fra Sel til Sjøløve og nå er klare for nye utfordringer i nytt basseng.

Nytt denne høsten er at Lambertseter Svømmeklubb starter opp med Vannglede-kurs på Bøler bad. Dette er et tilbud som retter seg mot 2-4 åringer som, sammen med mor og far, skal lære å bli trygge i vann, dykke og flyte. Vi har lenge ønsket å komme i gang med kurs som retter seg mot yngre deltakere og gleder oss stort til første kursdag.

Vi går en spennende sesong i møte og ivrer etter å levere svømmeundervisning med høy kvalitet til alle aldersgrupper. Våre instruktører er klare, er du?

X