I en turbulent tid for klubben er det gledelig å melde om at fire av klubbens sponsorer gjennom mange år, har valgt å fortsette sin støtte til Lambertseter svømmeklubb.


Dette gjelder OBOS, Arena, Modirum og Løren Torg Tannlegesenter ved Merete Løvberg. 

Modirum er et IT-selskap med kortløse betalingsløsninger som spesialfelt. Selskapet har forgreininger over hele verden, og er altså spesielt tilstede på Lambertseter bad som Sølv-sponsor.

Løren Torg Tannlegesenter ved Merete Løvberg har vært en verdsatt del av Lambertseter svømmeklubb i en årrekke, både som engasjert forelder i klubben, tidligere styremedlem, alltid aktiv på dugnader og sponsor gjennom sin private tannlegepraksis. Vi setter stor pris på det videre engasjementet Merete!

 

Arena har valgt å videreføre sitt engasjement som utstyrsponsor for klubben.  De etter hvert legendariske blåskjortene fra Arena med klubbens logo vil fortsatt være en del av klubbens identitet, og hele spekteret av trenings- og konkurranseutstyr fortsetter å dominere i hyllene på klubbens in-house butikk, Lambada Swimwear. 

At OBOS fortsetter som generalsponsor i tre nye år er også svært gledelig. OBOS er uløselig knyttet til Lambertseter bydel gjennom de mange borettslagene som utgjør bydelens historie sammen med Lambertseter bad. Vi er både stolte og glade over å fortsatt ha OBOS som sponsor og en del av klubbens og badets profil. 

Klubbens nye sponsorkontakt, Siri Bangfil, kan si seg godt fornøyd med sin første runde blant klubbens støttespillere, og går spennende tider i møte som en del av den nylig opprettede arbeidsgruppa i klubbens videre sponsorarbeid. 

Mens vi venter på normale tilstander for alle klubbens store og små medlemmer kan vi ta en liten fot i bakken og glede oss over at i hvert fall noe er som normalt. Med bekreftelse av videre sponsorsamarbeid er disse fire faste støttespillerne med oss videre Sammen mot Toppen 🙂

 

X