Etter nye oppdateringer fra helsemyndighetene kan vi nå forsiktig starte veien tilbake til det normale.

Fra 1. Juni åpner bassenget, i første omgang for konkurransegruppene.

Når og hvordan vi vil åpne for andre aktiviteter, fastbrukere og publikum er foreløpig uklart, men vi jobber med saken og vil oppdatere nettsiden så snart vi har noe å melde. 

Treningstider for konkurransegruppene er lagt ut på Spond, og gruppetrenerne vil gi mer detaljer, og så det på Spond. Vi ber alle brukere følge smittevernsreglene som er tilpasset for basseng, klikk her for detaljer.

 

Det har vært noen spesielle uker for alle. Vi gleder oss til å se dere igjen på Lambertseter Bad.

 
 

 

 

Vendinger og snikende styrketrening
-Jeg var mest fornøyd med 200 fri, forteller Mørk fra USA.

-Jeg har ikke svømt denne distansen siden ifjor, og har heller ikke trent for 200 fri denne sesongen. Jeg har jo alltid hatt lyst til å ta den norske  rekorden (yardsrekorden, red anm.), nå er jeg jo bare ett halvt sekund unna. Det lover bra til neste år, mener en optimistisk Collegesvømmer.

-100 fri gikk helt greit etter min mening, fortsetter han.

-Fikk fjerdeplass inviduelt, men svømte 3 tideler raskere på første etappen på stafetten senere den kvelden. Toppingen er ingenting å klage på i år. Rent teknisk gjør jeg heller ingen åpenbare feil, start og  vendinger har gått fra å være min svakeste til min sterkeste side. Noe jeg satt som mål i starten av sesongen, reflekterer Mørk.

Hva gjør man da når treneren ikke har spesielt fokus på styrketrening og man ønsker å hente ut de siste marginene der?

Tar saken i egne hender…

-Treningen har vært av høy kvalitet i år, forteller Fridtjov. Eneste man kan klage på er for lite styrketrening…. jeg har tatt situasjonen i egne hender år og trent styrke alene hver søndag. Det har vært litt krevende til tider med tanke på at det er den eneste dagen vi har fri.

-Det var jo åpenbart helt verdt det, avslutter en fornøyd Fridtjov Mørk. Som aldri har svømt fortere enn nå.

Les mer om Universitetslaget på Saint Leo på nettsiden her

NB. Amerikanske Conference mesterskapet gikk av stabelen medio Februar. Denne artikkelen ble først nå lagt ut på grunn av karantene-situasjonen.

Fridtjov Mørk svømmer for Saint Leo University i Florida. Han gjør sine beste løp under årets Conference mesterskap.

X