Mange gode prestasjoner under helgens Aquarama Open i Kristiansand og vi ser flere perser i finalene. 

Eva Kummen ble tatt ut til EM junior laget på Wildcard, og med dette retter vi blikket mot den spennende sommersesongen.

Eva gjør mange gode løp
Eva Kummen gjør mange gode løp denne helgen, selv om hun er et stykke unna sine beste tider. 

Eva hadde en god leir med landslaget bak seg inn mot dette stevnet, og var selvfølgelig langt fra fulltoppet denne helgen. Så det er først og fremst jevn god svømming gjennom sesongen som ligger bak EM-uttaket.

Uljana og Henrik klar for NM
To andre som også var i slaget denne helgen var Uljana Gorlova og Henrik Veiberg, som begge tok nye NM krav denne helgen.

Uljana tok nye krav til NM junior, denne gangen på både 50 og 100 bryst. Løpene var selvfølgelig nye perser for langbane med 35,76 og 1.16,91. Hun tok også en fin femteplass i 100 bryst finalen.

Henrik fikk også god uttelling på en av sine spesialøvelser, og med 59,15 på 100 fly er han klar for NM og godt i rute for sommerens leir og stevner. 

Caro og Silje
Caroline og Silje fortsetter å levere gode løp på 50 fri. Caro gjør 29,13 og blir nummer tre i sin klasse. Silje tar plassen foran med 28,57.

I de yngre klassene fikk vi også mange gode løp og forbedringer, blant annet av Enya Ross Bustgaard  (31,92 på 50 fly!) og Martin Beitveit, som har vist spesielt god fremgang på de siste to konkurransene på langbane.

Trener Pero Stoikosvki var spesielt fornøyd med 200 fri, der Martin perser stort med 2.24,25.

Gode løp av 2001-erne
Vi har mange gode brystsvømmere i Lambertseter, og Torstein Beitveit er en av dem. Med 1.07,96 i finalen tar han en fin tredjeplass i sin klasse. Her er Torstein i godt selskap med Eva som også gjorde god figur i sin finale.

I samme årsklasse (2001) var det fin fremgang denne helgen både av Rebekka Valvik Christiansen og Andrea Helmersen. Begge jentene har bak seg en god periode med jevn og god trening og viste seg fra sin beste side denne helgen.

Rebekka går mest frem på 100 rygg (1.14,20) og 100 fly ( 1.13,84), mens Andrea er best på sine fri-øvelser med 200 fri som den beste med klar ny pers (2.19,26) og et bra løpsopplegg.

Kinderegg til Uljana
Hovedtrener Martin Gjerde Lester fremhever til slutt 200 fri av Uljana Gorlova som den største opplevelsen av klubbens svømmere.
-Det var et fantastisk løp, et godt løpsopplegg og hun forbedrer seg stort med 2.13,41 som ny bestetid. Skikkelig kult å følge henne gjennom en topp prestasjon i årets Aquarama, avslutter en fornøyd hovedtrener.

Uljana fikk også Kinderegget (premie for beste prestasjon) for akkurat dette løpet. Vi gratulerer 🙂

X