Med “Nordens Paris” som bakteppe fikk Lambertseters UM-svømmere tre dager med et konkurranseprogram litt utenom det vanlige. 

Med et Korona-vennlig oppsett, med separat gutte- og jenteavdeling ble det korte avdelinger og ganske så hektisk mellom løpene for noen av svømmerne våre. Men mange gode løp ble det, og stor fremgang å spore. Alle reiste hjem med perser og noen gode opplevelser. 

Hat-trick av Kine
Av mange gode løp under mesterskapet kom en av de råeste opplevelsene med Kine Solhjell Johansen sin 200 bryst. Ikke nok med at hun svømmer seg under 2.40, og perser med 2.39,99. Det ble også ny pers både ved passering 50 og 100 meter!

Timon og Mikkel til junior-landslaget
I tillegg til å svømme inn til sølv på 4×200 med resten av guttelaget, sto Timon Øverby og Mikkel Solhøy for en serie gode løp som tar dem videre til mer trening og utvikling på det norske junior landslaget. I tillegg til samlinger med Regionslaget kan det bli en spennende sesong for gutta med masse ny stimuli i tillegg til den de allerede får på hjemmebane. 

The place to be
Sindri og Martin som var nordpå med svømmerne ga arrangøren Tromsø svømmeklubb mye skryt for god gjennomføring under krevende forhold. Tromsø har på kort tid etablert seg som en populær destinasjon både for trening og konkurranser.

Ingenting å si på stemningen i denne gjengen etter målgang på 4×200 fri…

Celina på topp
Vi fikk sterk konkurranse fra de andre klubbene, og sammenlagt havner vi helt nede på en femteplass sammenlagt, til tross for god fremgang i troppen. Vår eneste individuelle gullmedalje sørget Celina Nguyen for med sin gnistrende 100 rygg på 1.03,44. 

Stafettlagene på pallen
Jentene tok en vel fortjent bronse på medleylaget (Enya, Kine, Selma, Celina), mens gutta kopierte bronsen og klatret enda et nivå opp med sølvplass på 4×200 fri. I tillegg til tidligere nevnte Timon og Mikkel, var det Kasper Laskemoen og Sander Singsaas som svømte laget opp på pallen. Kasper og Sander svømte også godt individuelt, kanskje med Sanders bronse på 100 medley (59,82) som det mest gledelige løpet.

Med mange nye perser, god læring og det som virker å ha vært en svært sosial mesterskapshelg for Lambertseters svømmere, fikk vi gjengen ned igjen mandag. Øvrige resultater er beskrevet i full bredde på vår facebookside og på Instagram, så ta gjerne turen innom der. Komplette resultater finnes også på livetiming, klikk her. 

Se video fra mesterskapet under. Flotte bilder av Øyvind Thorsen.

X