Våre svømmeinstruktører er travelt opptatt med alt fra for barnehagesvømming, intensivkurs, forsterket svømmeopplæring og spesialkurs. Fastbrukere og mastersvømmerne er på plass morgen og kveld og i tillegg har A, B og C-gruppene et solid opplegg med flere treningsøkter om dagen

 

Inspirerende med barnehagesvømming

Svømmeinstruktørene Morten og Samater har jobbet med barnehager fra nærområdet hele uken og de er mektig imponert over barna.

-De har vært utrolig tøffe og de fleste mestrer allerede å flyte på ryggen uten hjelp sier Morten.

-Det har vært veldig morsomt å jobbe med barnehagebarna som har vært veldig tålmodige i vannet og som praktisk talt bobler over av energi, legger Samater til.

De er begge to godt fornøyd med dialogen de har hatt med de voksne som har fulgt barna fra barnehagen hver dag.

-De virker veldig interessert i hvordan vi jobber og har lagt til rette på alle måter avslutter Morten.

 

Treningskultur i fokus for konkurransesvømmerne

Det er flere som har hatt en veldig effektiv høstferie på Lambertseter bad. Svømmere i A1-gruppen og noen fra UM har vært gjennom hele 13 svømmeøkter og 5 basisøkter gjennom uken.

-Alle skal være ordentlig stolte av seg selv for gjennomføringen og egen innsats forteller svømmetrener Magnus Lindhjem.

Målet for treningen har vært å terpe på teknikken i alle svømmearter samt beholde hurtigheten. Samtidig har det vært viktig å jobbe med treningskulturen både under og etter trening. Hver dag har foreldre stilt opp for å lage lunsj til svømmerne etter morgenøkten som et bidrag til treningsmiljøet.

-Vi har fått kjempegod hjelp av foreldre hele høstferien. Målet med felles lunsj har vært å ha en aktivitet sammen og samtidig ha fokus på et sunt kosthold. Dette er noe som er med på å bygge et godt treningsmiljø her hos oss avslutter Magnus.

Godt humør etter felles lunsj for A1 og UM – svømmerne.

B- og C-gruppene har også vært i full sving gjennom uken med blant annet et besøk hos Nordstrand turn. De aller beste svømmerne har vært på treningsleir i Bulgaria de to siste ukene.

For å se mer om ukens aktiviteter besøk oss på vår Facebookside: Lambertseter Svømmeklubb eller Instagram: Lambertseter_svk

X