Gi din Grasrotandel til Lambertseter Svømmeklubb

 

Grasrotandelen er en fin måte å støtte et positivt idrettsmiljø for barn og unge.  Når du velger Lambertseter Svømmeklubb, får vi et tilskudd som går til sosiale aktiviteter for våre treningsgrupper.

Det betyr at barna av og til får mulighet til å dra på klatring, bowling og andre kule aktiviteter utenom treningene.

Det koster deg ingen ting å gi din grasrotandel til Lambertseter Svømmeklubb. Det er en super-enkel registrering som gjøres en gang, og kan gjøres enten på nett eller hos din kommisjonær.

Gå til Norsk Tipping for registrering

Hvis du kjenner noen som tipper kan du enkelt dele linken under. Vi setter stor pris på hver eneste spiller som støtter opp om klubbens aktiviteter.

Klikk deg videre til Norsk Tipping her, eller be om å legge til Lambertseter Svømmeklubb på din grasrotandel neste gang du tipper.

Under har vi svart på de mest vanlige spørsmålene om Grasrotandelen.

Hva er Grasrotandelen?
Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 5 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago. For spillene Multix og Instaspill er Grasrotandelen 10 % av spillinnsatsen etter fradrag for gevinster.

Som grasrotgiver gir jeg 5%, hva menes med dette?
Du kan velge hvilket lag eller forening som får 5 prosent  av din spillerinnsats, det vil si dersom du spiller Lotto for 100 kroner, går 5 kroner til din grasrotmottaker. Dette uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanser.

Hvordan kan jeg bli grasrotgiver?
Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg en grasrotmottaker hos en tippe kommisjonær, bare be om å velge Lambertseter Svømmeklubb neste gang du spiller, så legger kommisjonæren deg til manuelt.

Eller du kan logge deg på nettsiden til Norsk Tipping og velge Lambertseter Svømmeklubb der. Du kan når som helst bytte grasrotmottaker.

Her er link til Norsk Tipping for registrering. 

X