I sommer har vi igjen gleden av å kunne tilby gratis svømmeopplæring for barn og ungdom! Dette arrangeres av svømmeklubbene Lambertseter Svømmeklubb, SK Speed og Oslo Idrettslag Svømming, i samarbeid med Oslo Idrettskrets. Alle kursene er betalt av Oslo Kommune. Dette er en fantastisk mulighet til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Kursene holdes i hele sommer på Sogn Bad, Furuset Bad, Lambertseter Bad, Holmlia Bad og Bøler Bad. Kursene går over fem dager i en uke, fra mandag til fredag. Kursene har en varighet på 45-50 min. Her er oversikt over det som er tilgjengelig i de forskjellige bassengene:

Sogn Bad: Uke 28, 29 og 31

Furuset Bad: Uke 28, 29, 30 og 31

Bøler Bad: Uke 28

Holmlia Bad: Uke 30 og 31

Lambertseter bad: Uke 27 og 28

Tilbudet er for barn og ungdom i aldersgruppen 6 til 19 år, og passer for alle uavhengig av nivå! Aldersinndeling:

  • 6-9 år
  • 10-13 år
  • 14-19 år

Vi jobber etter Norges Svømmeskoles prinsipper med ferdighetene dykking, flyting, gli og fremdrift. Instruktørene vil dele deltakerne inn i grupper basert på tidligere erfaring med svømming, og tilrettelegge undervisningen til hver enkelt.

Påmeldingen går igjennom tryggivann.no, og åpner 04. juni klokken 12:00. Ingen vil kunne melde seg på gratiskursene før dette tidspunktet. Det er maksimalt tillatt å melde seg på et kurs per deltaker. Dersom noen melder seg på flere kurs, så vil disse bli meldt av de ekstra kursene. Dette er for å sikre at så mange som mulig får muligheten til å svømme i sommer.

Påmelding

  1. Gå til tryggivann.no
  2. Logg inn med brukeren din hvis du har en bruker fra før. Hvis ikke lager du deg en bruker oppe i høyre hjørne
  3. Søk etter aktivitet på opplæringstype «Feriekurs» som du finner under «Annet» og klubb basert på ønsket sted. (Se oversikten under i denne artikkelen over hvilken klubb som holder svømmeundervisning nærmest deg)
  4. Velg ønsket kurs, uke og riktig aldersgruppe
  5. Klikk på «meld meg på»
  6. Ved spørsmål kan du kontakte svømmeklubben!

Sogn Bad:

Lambertseterbad, Holmlia Bad og Bøler Bad:

  • Lambertseter Svømmeklubb, hei@lsvk.no / 22 74 94 00

Furuset Bad:

X