Uliana vinner 800m fri på siste dag av Jr. Nordisk. Norge avslutter også mesterskapet med sølv på 4x100m fri med Uliana på laget.

-Uliana fortsetter med sterk svømming også i Nordisk og setter to gode perser på 200m og 400m fri, forteller elitetrener Ronnie Anstensen.  

Med solid distanse-erfaring som trener for Henrik Christiansen over flere år har han hatt ansvaret for Uliana det siste året.  

-Hun er rett bak pers på 800m. Med tre gull er det en god prestasjon i sitt første internasjonale mesterskap, mener treneren.

 

Uliana Gorlova leverte sterke løp under Nordisk junior på Færøyene. 

Fin gjeng, god stemning
Vel hjemme etter en begivenhetsrik helg på Færøyene er Uliana godt fornøyd, både med sine egne løp og god stemning i det norske laget.

-Jeg opplevde Nordisk ekstremt stemningsfullt, forteller Uliana.  

-Vi var en junior-gjeng som heide på hverandre og pusher hverandre opp. Det var ekstremt gøy å kunne representere Norge og konkurrere mot utøvere fra andre land, mener hun.

-Mest fornøyd er jeg med 200 fri, der jeg og Mari fikk dobbeltseier til Norge. Ellers er jeg ekstremt fornøyd med hele stevnet og spesielt i gjengen som var med, avslutter debutanten.

Uliana reiser hjem med 3 individuelle gull på fridistansene 200, 400 og 800 meter.

I tillegg var hun sentral på på begge stafettene da Norge tok gull på 4×200 fri og sølv på 4×100 fri. 

Vi gratulerer så mye!

X