Det er med stor glede at vi kan meddele at Henrik Christiansen velger å fortsette sin karriere i Lambertseter Svømmeklubb.

Henrik er i dag Norges suverent beste svømmer med et høyt internasjonalt nivå. Lambertseter SK er bevisst det store ansvaret som klubben får med å legge alle forhold til rette for at Henrik når sine fremtidige mål.

Klubben er klar for å påta seg dette ansvaret og vil gjøre alt som er nødvendig for å veilede og støtte Henrik i sin videre satsning.

Henrik vil med sitt treningsnivå og innstilling utvilsomt bidra stort til å løfte det daglige treningsnivået i klubben. Dette vil mange av klubbens svømmere kunne dra nytte av. 

Lambertseter SK bidro til at Sara Nordenstam tok en bronsemedalje i OL i Beijing 2008. Klubben gleder seg nå til å få en ny OL svømmer og vi håper å gjenta suksessen som alle opplevde med Sara sin bronse i OL 2008.

-Hele klubben, med styret, trenerteamet og svømmerne ser frem til å få Henrik med på laget, kommenterer sportssjef Frank Pedersen, og fortsetter: -Dette blir både gøy, utviklende og stort for alle.

Patrick Toth får selskap på distansetreningene til høsten. Her er gutta etter 1500 fri under sommerens NM langbane.

Henrik selv skriver i en kommentar: -Lambertseter er en meget profesjonelt drevet klubb med en masse kompetanse på flere områder.

-De vil legge til rette for at jeg kan trene mer og utvikle meg videre som svømmer og jeg vil kunne fortsette samarbeidet med Ronnie som har vært min trener de siste 4 årene, avslutter en optimistisk Christiansen. 

Velkommen til Lambertseter, Henrik 🙂

X