Tradisjonen tro legger ivrige Lambertsetersvømmere ut på reise til Høstleir for topp trening under topp forhold.

Denne gangen går ferden til Hjørring i Danmark, og denne gangen reiser hele 43 svømmere i samlet tropp. I fjor var Elite, NM og UM i Polen. Denne gangen er også A-gruppa med, og vi får en herlig synergi der de yngste kan følge med og la seg inspirere av de eldre.

Bussen til Larvik forlot Lambertseter fredag 1400, og det var en buss lastet med en hel del treningsutstyr og store matpakker for en dag på vei og båt. Med på bussen var Benjamin og Kevin fra A-gruppa, som begge gleder seg til leiren.

A2

Både Benjamin og Kevin gleder seg til Lambertseters høstleir i Danmark. De legger opp til nye rekorder både i bassenget og i biljard.

-Det er god mat i Hjørring, forteller Benjamin.

– Det er en stor fordel, for da er det lett å spise seg skikkelig mett etter trening. Og så er det veldig sosialt på rommene mellom treningene også, legger han til.

Kevin har også vært på leir i Hjørring to ganger før, og er også fornøyd med fasilitetene. -De har et bra basseng, og så kan vi spille biljard på kvelden, forteller han. Ikke tvil om at disse gutta gleder seg til leiren, både for treningen og det sosiale sin del.

Søndag blir troppen forsterket av våre landslagssvømmere som kommer direkte fra landslagsleir på Kypros og til ny leir i Danmark. Det er meldt om mye god trening fra både Niksja, Marte, Patrick og Celine, og de får nå gode muligheter til å fortsette en god trend med de ideelle rammebetingelsene man har på leir.

Returen er lørdag om en uke. Hvem som har trent smartest og best vet vi mer om da. God tur! 🙂

 

 

X