“Jeg syntes det var veldig trygt å ha bestekompisen min med meg da jeg skulle svømme mitt første stevne. Jeg hadde det kjempegøy!” sa Julian under Lambada Rekrutt, her sammen med sin venn Viktor.

 

Har du et barn som går på Sjøløve, Delfin eller Hai? Da vil det si at barnet har kommet inn i rekruttavdelingen i Lambertseter Svømmeklubb. Dette er steget før barna begynner i konkurranseavdelingen og de vil derfor få tilbud om å vær med på rekruttstevner. Men hva betyr egentlig det?

 

Å delta er viktigst
Rekruttstevne ligner veldig mye på et vanlig svømmestevne men det er noen vesentlige forskjeller. Man kan definitivt si at deltagelse er viktigst. Noen barn opplever å komme litt for sent til start, svømme feil svømmeart eller å glemme å møte i riktig bane. Nettopp dette er grunnene til å være med i rekruttstevner, her får man god opplæring og erfaring før man skal være med i vanlige svømmestevner. Her er alle vinnere og ingen svømmere vil bli diskvalifisert for feil svømmeteknikk eller vendinger, men kan gå hjem med en flott deltagerpremie etter en god svømmeopplevelse.

 

Dugnad
Som sagt er det viktigste at alle får være med og som regel synes de aller fleste barna at det er utrolig gøy å svømme foran stolte foreldre og familie.Med rekruttstevner kommer også et lite ansvar for foreldrene når vi arrangerer stevner på hjemmebane. Lambertseter Svømmeklubb har mange dyktige foreldre og andre frivillige som gjør det mulig for barna å kunne være med på svømmestevner med flotte opplevelser og gode minner.

X