I denne perioden med Koronavirus, og strenge retningslinjer fra myndighetene, har Lambertseter svømmeklubb fått en ny hverdag.

Nasjonen er midt i en viktig dugnad for vår felles helse. Det handler denne gang, først og fremst om å ta vare på de som er mest sårbare.

Klubben ønsker å bidra så godt vi kan, og vil følge de retningslinjer som gis av myndigheter og FHI.

Foreløpig innebærer det at så godt som all drift har stoppet opp, og at klubbens inntektsgrunnlag er svært redusert. Dette har gjort det nødvendig å spare der det er mulig.

Permitteringer
Som vi har informert om tidligere, har styret vedtatt å permittere alle timeansatte. Dette gjelder svømmeinstruktører, badevakter, butikkmedarbeidere og renholdspersonalet.

Deltidsansatte trenere er delvis permittert. Ettersom badet er stengt, og det ikke kan gjennomføres organisert trening/undervisning.

Fulltidsansatte trenere og administrasjon har fortsatt en rekke oppgaver å fylle, og vil foreløpig ikke bli permittert.

Hjemmetrening
Vi håper det går bra med dere alle, og at treningsviljen er god. Vi skal gjøre vårt beste for å gi alle gode forslag til hjemmetreninger og en god oppfølging.

Foreløpig må vi belage oss på egentreninger eller trening der vi kun samles over nett. Vi vil starte opp med fellestreninger igjen så fort vi har tydelige indikasjoner på at det er forsvarlig, men slik er det foreløpig ikke.

Video fra hjemmefronten
Mange av utøverne har delt sine egne bilder og video fra treninger og Børge har laget en video. Mange takk for deres bidrag.

Det er inspirerende å se all treningsgleden og hvordan dere takler situasjonen.

Vil du støtte klubben?
Vi vil minne om noen måter dere kan hjelpe klubben i denne vanskelige perioden. Tusen takk for at dere tenker på oss. Det setter vi utrolig stor pris på.

1. Vippse valgfritt beløp til #18602 Lambertseter Svømmeklubb – I perioden framover kommer vi ikke til å sende ut noe faktura for treningsavgift. Det vil vi først starte med når det er normal aktivitet igjen.

Om dere allikevel kunne tenke dere å støtte klubben gjennom denne vanskelige tiden, kan man gjerne vippse et valgfritt beløp til #18602.

Vi skal gjøre vårt beste for å gi våre utøvere et godt tilpasset treningsopplegg. Vi har registrert at noen allerede har vippset klubben. Tusen takk!

2. Grasrotandelen – Hele Norsk Tippings overskudd går til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til.

Kunne du tenke deg å gi din grasrotandel til Lambertseter Svømmeklubb? Få kommisjonæren til å søke opp Lambertseter Svømmeklubb, eller send GRASROTANDELEN 979 904 789 til 2020 for registrering. Meldingen er gratis.

3. Foreldremedlemskap – Ved å melde deg selv inn som foreldremedlem så vil din medlemskontingent (200 kr) være med på å støtte klubben og bidra til at vi også i framtiden kan levere så godt tilbud som mulig. Logg inn på tryggivann.no og meld deg inn via denne linken: tryggivann.no/ab/meldpaakurs.aspx?kursid=97981&fortrinn=2020.

Tusen takk for støtten!
Ønsker dere alle god trening og god helse så lenge!

Med vennlig hilsen,
Lambertseter svømmeklubb

X