Barracuda Race ble et flott stevne for våre svømmere der alle svømmerne satte en rekke personlige rekorder.

Trener Magnus Lindhjem melder om fremganger og god stemning over hele linja.

-Det var flott å få testet formen allsidig gjennom både på 50- og 200 metere i alle svømmearter, forteller Magnus.

-I tillegg deltok svømmerne på en rekke stafetter i et litt annet format enn det de er vant med; miks i alder og miks av gutter og jenter.  Dette opplevde svømmerne som spennende utfordringer og både klubbfølelsen og idrettsgleden fikk en ekstra glød!

Helgen hadde en rekke høydepunkter der de fleste svømmerne forbedrer sin personlige rekord kraftig.

For å nevne noen så kan vi trekke frem Caroline Marie Thingberg-Engø (2004) som tok kravet til Junior NM da hun satt en personlig rekord med 4/10 på 50m fri med solide 27,57 under sin førsteetappe på 10 x 50 fri mixed. Dette ga en skikkelig pang-start på stafetten!

Benjamin Hajdarpasic (2002) tok også krav til UM på 200m rygg med 2.16,73 som var pers med over 4 sekunder. Martin Navelsaker Beitveit (2003) satt også en solid pers med nesten 9 sekunder da han svømte inn til 2.21,59 på 200 rygg.

Fornøyd “TK”
Tor Kristian Hilton var også med som trener, og hadde mange gode opplevelser med sine svømmere fra B2.

-Morsomt å dra ut av Norge for å konkurrere og se hvordan vi ligger an i forhold til de svenske klubbene, mener TK.

-Ut i fra resultatene hevder vi oss veldig bra og blir nest beste klubb sammenlagt på det tradisjonsrike stevnet i Gøteborg. På stafettene markerer vi oss med to gull og et sølv på medley og fristafettene, forteller en fornøyd Hilton.

Etter en veldig god utviklingsperiode i gruppen var det flott å se svømmeren fra B2 markere seg godt i forhold til sine svenske konkurrenter.-I perioden før stevne har vi jobbet med detaljene ved innslag, vending og stup for å være best mulig forberedt på duellene som de ville møte på, kan treneren fortelle.  

Og treningen ga avkastning skal vi tro treneren. Både Tora Nordli, Sophie Keser Bakken, Selma Flesche og Agnes Sortvik Hansen markerte seg alle godt på sine favorittøvelser; det ble både fine perser og pallplass på jentene.

Tor Kristian leverer dyktige svømmere videre opp i konkurransegruppene.

Opprykk
Flere av svømmerne i B2 skal nå videre opp i systemet i klubbens konkurranseavdeling, og selv om han er stolt over utviklingen til svømmerne er det også naturlig nok litt vemodig for treneren å takke farvel for denne gang.

-Jeg ønsker også å takke jentene for perioden jeg har trent dem i B2 og alle de positive utfordringene de har gitt meg som trener, sier Tor Kristian.

-Jeg ønsker dem masse lykke til videre og gleder meg til å se dem på LÅMØ 2018, avslutter TK.

Da er vi flere som gleder oss!

LÅMØ blir et av mange høydepunkter for våre yngste svømmere i perioden som kommer, og arrangeres på Nordtvedt bad 09-11 Februar.

X