Det var svært god stemning under jubileumsmiddagen på Helsfyr hotell sist lørdag, og god mat ble avløst av et tog av treffsikre og gode taler. Sara Nordenstam fortalte om sine yngre år i klubben og hva det betyr å bli oppdratt i et trygt miljø der man bryr seg om hverandre.

Sara Nordenstam lsvk

Sara Nordenstam er klubbens høyest dekorerte utøver med alle sine mesterskapsmedaljer. Under jubileumsmiddagen delte hun noen ikke så kjente historier fra sine ungdomsår i klubben.

Spesielt gledelig var det at så mange av klubbens æresmedlemmer hadde funnet veien til denne spesielle anledningen. På bildet over ser man tre av klubbens æresmedlemmer; Cato Bratbakk, Ella Kamhaug og Per Arne Behrens. Ella er eldste nåværende æresmedlem på 94 år.

Under middagen ble det også presentert en bok som er ført i pennen av Truls Gerhardsen i forbindelse med klubbens 50 års jubileum. Det er et omfattende arbeid som har havnet mellom to permer, som dokumenterer klubbens historie på en fargerik og spennende måte. Spesielt er det interessant å lese om hvilken rolle vannpolo spilte i klubben, spesielt under sin storhetstid på 1980-tallet.

Et interessant innslag under talene under middagen var også da kapteinen for klubbens vannpololag, selveste gull-laget fra 1985,  overrakte kongepokalen fra laget til sportssjef Frank Pedersen. Det var interessant å høre han fortelle om hvordan denne delen av klubbens historie hadde fungert i vannpoloens  storhetstid.

For de som er interesserte i denne boken er det bare å ta kontakt med Henriette på kontoret. Mer info om boken vil bli sendt ut etter hvert.

Før middagen så vi på et par videoer som Børge Mørk har laget med bilder tatt eller samlet inn av Øyvind Thorsen. Den legges nå ut her slik at også de som ikke var på middagen får se den.

Best opplevelse får du med et par headphones med litt volum 🙂


Denne videoen blir tilgjengelig her i en begrenset periode, så hvis det er noen som ønsker å beholde den som et minne vil jeg anbefale at de laster den ned. Linker under.

Link for å laste ned videoen til din data eller telefon (330Mb)

Link for å laste ned HD versjonen av videoen (1,3 Gb)

 

 

 

 

X