Den tradisjonelle Julepremiefesten på Lambertseter bad ble en stor suksess. Hallen var fylt med svømmere fra alle konkurransegrupper, og foreldrene på tribunen fikk oppleve gøyale stafetter og utmerkelser til svømmerne for året som gikk.

Utmerkelsene årets løp ble som vanlig delt ut. Årets vinnere var Maja Devik, Celina Nguyen og Henrik Christiansen. De hadde alle gjort noen prestasjoner som utmerket seg i året som gikk. For Henrik sin del var løpet historisk, med VM-sølv på 800 fri. Du kan se alle nominerte utøverne og prisene i videoen under. 

Lenkestafett, mixed-stafett og foreldrestafett
Ja, det var i det hele tatt noe for enhver smak. Noe av det mest gøyale for de yngste svømmerne var kanskje å får svømme stafett med klubbens beste utøvere på laget. Og lagene på lenkestafetten var så jevne at det omtrent måtte målfoto til for å se hvem som slo først inn.

På crawl mixed stafetten gikk det unna med 25 meter på hver deltaker. Der var det også jevnt, helt til vi kom til de fire siste etappene der de eldste utøverne måtte svømme baklengs crawl. Der var det store forskjeller på hvor raskt det ble svømt, og det ble dramatisk og veldig gøy å følge med på.

Fire foreldrelag
Hele fire lag ble det på foreldrestafetten. For å få mest mulig jevne lag ble de som har bakgrunn fra svømming spredt jevnt på hvert lag, og hvert lag måtte gjøre unna 2×25 bryst og 2×25 crawl. Det var topp innsats hele veien, til stor jubel fra barna på kanten. Kanskje kveldens mest populære innslag, i hvertfall hos svømmerne som fikk se foreldrene kjempe seg frem i vannet.

Måldommerne fikk litt av en jobb når lenkestafetten skulle avgjøres…

Medaljører 2019
Alle som hadde vært på pallen for Lambertseter ble klappet frem og fikk heder for fine prestasjoner fra året som gikk. Det var individuelle og lag-medaljer fra alle mesterskap: UM, ÅM, NM junior, NM senior, EM og VM.

 

Innsatspokal
Fra alle gruppene A1 og yngre ble det delt ut en Innsatspokal, som gikk til en utøver som hadde markert seg positiv både på oppmøte, innsats i trening og bidrag til godt miljø. Dette var nytt av året og erstattet pris for beste oppmøte fra sist år.

Til sist delte vi ut prisen for årets Herre- og Damesvømmer, som gikk til Uliana Gorlova og Henrik Christiansen. To av mange svømmere som har hatt et meget godt 2019 i Lamberbertseter Svømmeklubb, en klubb i utvikling.

Det ble en hel del sjokolade på lagene som fikk pallplass på stafettene. For foreldrestafetten ble det bare heder og ære og en vel fortjent applaus. Den satt imidlertid svært godt.

 

X