Det var en trening på Frognerbadet rett før sommerferien. Svømmerne fra NM og UM var samlet til trening, det kunne vært en hvilken som helst trening. Men noe var litt annerledes denne dagen. For Kevin Khuu var det siste trening med LSvK. 

Kevin skal starte på Folkehøyskole på Kjelsås til høsten. Det blir et nytt kapittel i livet. 

Det blir rart å ikke se Kevin innom bassenget i hverdagen lenger. Han har tilbragt store deler av barne- og ungdomstiden sin i Lambertseter Svømmeklubb. Gått på svømmekurs, blitt med i Konkurranseavdelingen, videre til Mesterskapsavdelingen, utviklet seg til en mesterskapssvømmer. 

Det har vært mange store opplevelser, både i den daglige treningen og på stevner, mimrer Kevin når vi prater om hvordan det blir å slutte. 

En fin gjeng å vokse opp sammen med. Her er Benjamin, Fridtjov og Kevin i sitt første år i kånkurranseavdelingen.

Mallorca leir
-Det beste har vært alle opplevelsene med å drive med svømming, forteller Kevin. Den daglige treningen, å møte venner, å være med på mesterskap som ÅM, UM og NM. Spesielt NM-leir på Mallorca er noe han likte veldig godt å være med på. 

Han tror det blir rart å ikke drive med konkurransvømming mer, men nå ser han frem til å få nye venner og fine opplevelser på Folkehøyskolen. 

-Det blir mye friluftsliv, forteller han, og mange forskjellige fag. Han gleder seg. 

Vi er glade for at Kevin har vært en del av klubbens miljø i så mange år og ønsker han en god reise videre. 

X