Det ble pers på alle tre som svømte 200 fly på Marienlyst Open i helgen. For Rebekka Valvik Christiansen ble det også NM-krav på distansen.

Sammen med Rebekka ble det også perser på Sebastien og Benjamin. mens Sebastien tok UM-kravet, ble det akkurat litt for tungt på slutten for Benjamin. Men OI Open om 2 uker gir en ny mulighet.

Flere krav
Spesielt for svømmerne fra UM-gruppa ble helgens stevne brukt som mulighet for å kvalifisere seg inn mot kommende mesterskap. 

Enya Brusgaard svømte inn til 1.11,10 på 100 rygg, som er under UM-kravet. Elias Kristensen gjorde det samme, med 1.13,05 på sin solide 100 bryst.

Kevin Khuu hadde farten med seg denne helgen, og tok krav til både senior og junior NM på 50 rygg. 28,62 er pers med hele syv tideler.

Fremgang på 100 fri
God fart var det også på jentenes 100 fri. Charlotte smadret kortbane-persen og svømte inn til 1.02,58. Det samme gjorde Martine Børresen (1.04,66) og Agnes Hansen (1.08,89).

Caroline Thingberg Engø tok også et nivå opp og perset solid med 1.01,52 og viser at hun er solid teknisk på crawl. Caroline som tidligere har markert seg godt på 50 fly og 100 fly har nå etter et godt ÅM 400 fri som sin høyest rangerte øvelse på poeng. 

 

Benjamin i fremgang
På fredagens 800 fri så vi stor fremgang hos både Benjamin Hajdarpasic og Christopher Augustsson. 

Med 9.14,84 dropper Benjamin hele 20 sekunder på øvelsen. 

 

Tuva i tet
Tuva Tronstad var kanskje den som markerte seg sterkest av de eldste som var med denne gangen. På 50 fly er hun sterkest og ser 28-tallet for første gang på svært lenge. Med 28,72 på øvelsen viser hun at hun er å regne med på fly fremover. Hun leverte også en sterk etappe på medley-laget med 1.03 og flying start. 

OI Open neste
Mens vi fortsetter oppkjøringen mot sommerens mesterskap er det bare to uker til neste konkurranse.

For noen få blir det fokus på å ta flere NM-krav der. For de fleste blir stevnet på Tøyenbadet en kort pit-stop med noen maksløp i en tid som ellers handler om mest mulig trening med høy kvalitet på veien mot sommerens høydepunkt; NM på langbane.

X