Lambertseter endre på andre plass sammenlagt under ÅM i Levanger. Sykdom hos noen av våre beste svømmere drar ned, men det var også mye å glede seg over.

Resultatmessig er det svært gledelig å se Caroline Thingberg-Engø øverst på pallen med sin sammenlagtseier i 2004-klassen. Eva tar sølv i sin klasse (01) og med Uljana Gorlova (03) på bronseplass er pallen komplett.

Caroline Thingberg-Engø tok sammenlagt seieren i 2004-klassen under ÅM 2017.

Av disse var vi kanskje mest imponert over Caroline og Uljana sin fine fremgang på 400 fri. Caroline, som tidligere har markert seg sterkest på 100 fly og 50 fri, viser her at hun er allsidig nok til å mestre hele ÅM-formatet. 

Eva sin 200 bryst var også et meget godt løp. Slår inn litt bak pers, men forbedrer ÅM-rekorden i sin klasse til 2.30.86.

Hovedtrener Martin Gjerde Lester var ringside Levanger sammen med Suvi Toiviainen. Han gir følgende referat fra landsfinalen:

-Et mesterskap med mange høydepunkter for en sterk Lambertsetergjeng. Vi fikk oppleve både høydepunkter og nedturer. Noen var syke før og under stevnet og fikk det tyngre enn ønsket. Noen hadde både gode og dårlige løp, mens utøvere som Caroline, Eva, Sebastien og Kevin hadde kun gode løp og kommer hjem med fullt av perser, forteller en entusiastisk Lester.

-Debutanten Enya vokser gjennom erfaring og svømmer meget godt på søndagen. Cora Linn opplever et gjennombrudd på 200bryst hvor hun klarer å gjøre jevne splitter de tre siste 50m og belønnes med stor pers, fortsetter hovedtreneren. 

-Uljana imponerer med 4.29 på 400 fri og følger opp med solid pers på 200rygg. Henrik V har hatt litt sykdomsutfordringer inn i mesterskapet, men gjør flere gode løp. Gledelig å se at ryggen nå går raskere enn noen gang. 

-Flere enkeltprestasjoner kunne vært nevnt, men er ikke glemt. Gjengen står sammen med godt humør og backer hverandre opp. 

Det er gøy å reise med en humørfylt gjeng som også takler mye logistikk og venting på tog, buss, fly, rom, mat… Denne gjengen klarer seg godt, og ser ut til å trives på tur.

X