41 svømmere fra Eliteavdelingen og A-gruppa setter seg på bussen fredag med kurs for Kristiansand. Det tradisjonelle Skagerrak Swim går av stabelen denne helgen. Lambertseter stiller som vanlig med den største troppen.

For eliteavdelingen har den siste uken markert starten på mer fart i treningene. Med NM kortbane i sikte har vi nå startet den konkurransespesifikke treningen, også kalt syretrening, der hastigheten etter hvert skal ligge tett opp mot eller raskere enn den vi skal holde i under NM.

Med nær 450 deltagere blir helgens stevne en massemønstring. Drøyt 50 norske klubber stiller til start i byens storstue Aquarama, og det er meldt deltakere også fra både Sverige, Danmark, Island og Litauen.

Med så stor deltakelse, spesielt med mange sterke svømmere fra danske Aalborg, kan våre blåkledde vente seg kamp om plassen i finalene.

Svømmerne våre har meldt seg på mange øvelser hver og målet er å benytte anledningen til å få god stevnetrening med tøff mobilisering som gir en god anaerob effekt. Her blir det tøff jobbing helt til siste tak.

Vi gjør klar for en helg med fart og glede i vann!
(og en hel del melkesyre… 😉

 

X