Vi nærmer oss starten på sommerens største eventyr, NM langbane i Bergen og Dale Oen Arena. Mesterskapet sparkes i gang lørdag 4. Juli, og det er en historisk stor NM-tropp fra Lambertseter som stiller til start.

Sportssjef Frank Pedersen er svært positiv før avreise til Vestlandet:
-Ikke mindre enn 39 svømmere stiller til start i Bergen. Dette bekrefter det enormt flotte arbeidet som gjøres i klubben fra talentutvikling opp til Eliteavdelingen. Det er en stor kvalitet å være så mange. Vi er sterkere sammen og støtter hverandre i med- og motgang, forteller sportssjefen.

-Vi har forventninger om gode prestasjoner og gode plasseringer under NM. Men la oss ikke glemme at det også for den store bredden av våre deltakere like mye handler om personlig utvikling og å få frem det beste i seg selv når det gjelder mest. Med så gode forberedelser som vi har sett under sommerens Mallorcaleir tror jeg vi har mye å glede oss til under NM, avslutter en feststemt Pedersen.

lambertseter svømmeklubb

Lambertseter er kjent for stort engasjement og bra heiarop, og scener som dette ser vi gjerne under NM i Bergen.

Bredden i Lambertseter er best i Norge. Vi har suverent flest deltakere. Den samme bredden så vi under ÅM på hjemmebane. Det viser at rekrutteringen for fremtidige prestasjoner også er godt i rute.

Forberedelsene til mesterskapet har vært bortimot optimale. Vi har hatt gode treningsforhold her hjemme i månedene før leir med 3 langbaneøkter per uke. På Mallorca har også treningsforholdene vært bortimot perfekte. I tillegg til god plass på svømmeøktene, god basistrening, bevegelighet og litt styrke, har vi gjort Zumba og Open Water. Stemningen har vært god og svømmerne har virkelig prestert godt på trøkkene som er gjort der nede. Nå er det bare å slippe seg løs, ha det gøy og klinke til på NM 🙂

Elitetrener Joacim Lilleåsen har følgende tanker noen dager før det braker løs:

-Vi har et stort lag og vi har et sterkt lag. Vi har et lag med en god blanding av unge talenter som debuterer på den store arenaen, etablerte juniorsvømmere på vei opp og frem og ikke minst en gjeng toppsvømmere som vi forventer å se i finaler og på premiepallen. Det blir spennende og gøy å følge dem alle sammen i AdO Arena, forteller Lilleåsen.

-Jeg forventer at vi er med og kjemper om medaljer på de aller fleste stafetter og at vi viser oss svært konkurransedyktige i kampen om å bli beste klubb både i junior- og seniorklassen.

Gutta som ruler på 4x50 fri...

Ikke utenkelig at vi ser denne kvartetten på pallen igjen etter stafettene…

I tillegg fremhever klubbens elitetrener viktigheten av hvordan vi fungerer som gruppe og hvor viktig det er ha med seg gleden inn i denne festen:
-Uansett alder og nivå så håper jeg alle klarer å ha det gøy og få frem sitt beste gjennom idrettsglede og entusiasme. Vi er veldig gode på å stå sammen i store mesterskap og til å skape engasjement og stemning. Det blir den viktigste oppgaven for oss som står på sidelinja, og det er trenerteamets store ønske at dette skjer ved at alle får mange gode opplevelser i dette mesterskapet og at alle føler seg delaktige, avslutter en bortimot fulltoppet trener.

Lambertseter har vært kåret til beste klubb av Norges Svømmeforbund fire år på rad nå. I vårt jubileumsår der vi feirer 50 år som klubb stiller vi til start på NM med en tropp som er godt forberedt, positive og sultne på gode opplevelser.

La festen begynne 🙂

X