Vi er svært stolte over å ønske Krathe Helse og Opptur Aktiv AS velkommen som ny hovedpartner. Vi ser veldig mange synergier ved avtalen, og gleder oss til å utvikle et verdifullt, varig og godt forhold sammen.

Krathe Helse har drevet helseklinikk på Sæter i snart 6 år, og er også eier av Opptur Aktiv AS. Helseklinikken har et tverrfaglig behandlingsmiljø med osteopater, kiropraktor og personlig trenere. Opptur Aktiv AS holder kurs for de som vil i gang med trening, og for de som har satt seg selv nye mål de ønsker å nå sammen med andre. Kursene består av kondisjons- og styrketrening utendørs, samt foredrag om aktivitet og kosthold.

Med denne avtalen får våre konkurransesvømmere tilgang til en moderne helseklinikk som integrerer det beste av forskning, med preferansene og verdiene til den enkelte utøver. Klinikken vil jobbe i nært samarbeid med trenerteamet i klubben, og vil ha en god dialog rundt skader og slitasje som svømmerne kan få.

Lambertseter Svømmeklubb er veldig glade for å få tilgang til topp kvalifiserte behandlere, som møter oss med nye tanker og ideer, slik at våre utøvere lærer nye måter å forebygge skader, og komme raskere tilbake når de oppstår.

Sammen mot toppen.

https://www.krathehelse.no/

 

Foto: Marius Krathe og daglig leder Caroline Brinchmann på styrkerommet på Lambertseter bad. De ser begge mange gode synergier med det nye samarbeidet.

X