Kanskje passer det å bruke litt tid på å bli dommer nå? For å kunne gjennomføre et svømmestevne trengs 18 dommere, og helst noen til. Lambertseter Svømmeklubb har i dag litt for få aktive dommere, så hver gang vi arrangerer stevne må vi leie inn dommere fra andre klubber.

I tillegg til at du lærere masse om barnas aktivitet, får du som dommer får du VIP-plass under stevner, og slipper kafévakt under publikumsbading i helgene. Du trenger absolutt ikke kunne noe om svømming før du tar kurs. På Kretsdommerkurs lærer du det du trenger! 

Nettbasert kretsdommerkurs lørdag 27. februar kl 10-16

  • Det er nå mulig å ta kretsdommerkurset nettbasert! Du trenger ingen forkunnskaper for å kunne delta.
  • Meld deg på via: Min Idrett Nettside
  • Det eneste du må betale selv er medlemskontingent på 200 kr, for som dommer må man være medlem av klubben. Det gjør du ved å logge inn på tryggivann.no og melde deg på dette kurset: Klikk Her for www.tryggivann.no (som medlem har du også stemmerett på årsmøtet)

Sonja Navelsaker er en av våre erfarne dommere. Hun svarer gjerne på spørsmål om det å være dommer på sonja@navelsaker.no eller 913 02 477. Hun anbefaler på det varmeste å ordne seg slik at dugnaden blir unnagjort på kanten. 

X