Jolann Bovey svømmer det Sveitsiske mesterskapet torsdag til søndag.

Vår nye brystsvømmer, Sveitsiske Jolann Bovey, har reist sørover for å delta i det Sveitsiske mesterskapet. Jolann utmerket seg under det Norske mesterskapet sist helg med flere individuelle medaljer, blant annet gull på 200 bryst med den sterke tiden 2.10,80.

Jolann Bovey, ny svømmer i Lambertseter, har fått en knallstart på det sveitsiske mesterskapet.

Glimrende 200 bryst
Torsdag fikk han en kanon start i det Sveitsiske mesterskapet!

Perset med nærmere to sekunder og har stevnets andre beste prestasjon av alle etter første dagen: 2.13.88 og 853 poeng!

Han førte løpet i 199 meter, men ble slått på målstreken av  Desplanches Jérémy  som representerte Sveits på denne øvelsen under OL i Rio. Jérémy vant øvelsen på 2.13.72.

Jolann kvalifiserte seg med dette sterke løpet inn på det Sveitsiske landslaget, inkludert deltakelse i World University Games i august.

Klubbrekorden for Lambertseter på 200 bryst ble forbedret fra 2.18.15. til 2.13.88.

Glad sportssjef
Sportssjef Frank Pedersen er svært fornøyd med resultatene:

-Det er veldig gledelig at Jolann har hatt stor fremgang siden han startet i klubben i november 2016. En bedre start på langbane sesongen kunne man ikke tenke seg, forteller en entusiastisk Pedersen.

-Vi følger spent med hans prestasjoner på 100 bryst fredag, avsluttet en glad sportssjef etter nyheten om 200 bryst-løpet. Og det skulle bli mer å glede seg over gjennom helgen. Bovey fulgte opp med flere praktløp.

Suveren på 100 og 50 bryst
Etter den imponerende åpningen på mesterskapet torsdag fulgte Bovey opp med seier på 100 bryst på den sterke tiden 1.01,73.

På 50 bryst tok han seg også godt til rette og vant øvelsen med 28,06 som er ny personlig rekord med 4/10.

Vi kommer etter hvert tilbake til en mer detaljert presentasjon av våre nye toppsvømmer, men inntil videre kan du følge han via disse lenkene under det Sveitsiske mesterskapet:

Oversikt over alle resultater og startlister

Live stream søndag: 200m IM  

Vi ønsker Jolann masse lykke til på sin andre hjemmebane 🙂

X