Lambertsetersvømmerne leverte varene på Nordsjøstevnet. Uliana tar landslagskravet på 400 fri med sterke 4.17.70. Stina Kaisa setter pers i finalen på hoveddistansen 200 bryst med 2.25.77. Mange nye svømmere inn til UM med flere krav og fin fremgang.

Det er ikke hver dag vi får en ny svømmer inn på landslaget og Uliana var også svært fornøyd med å klare kravet. Hun har jaget kvalifisering inn til landslaget det siste året og målrettet innsats over tid ga endelig full uttelling på Nordsjø.

-Det er utrolig gledelig at Uliana tar dette kravet, sier sportssjef Frank Pedersen etter stevnet.

-Hun fortsetter din gode resultatutvikling og topper det hele med landslag og en stor pers på 400 fri, kommenterer en fornøyd sportssjef.

-At vi ser Stina perse på sin hovedøvelse 200 bryst så tidlig i sesongen er også svært positivt, mener han.

Uliana får god uttelling for mye og målrettet trening over en lang periode. Her gratuleres hun av trener Ronnie Anstensen.

Benjamin har fokus mot UM og svømte inn til gode perser på både 400 fri og 400 medley.

Sprinteren Henrik Christiansen
Henrik Christiansen bekrefter god form på de lengre distansene og viser samtidig at han behersker kortere øvelser med fin pers på 50 fri (23,31). Selma Flesche (05) vinner sin klasse med sterke 29,76 på 50 fly. Det er en god tid og god grunn til å glede seg over.

Benjamin Hajdarpasic, som denne sesongen har startet på Wang toppidrett, setter en solid pers på 400 fri  (4.11.95) og 400 medley (4.48,32) og viser at han er i fin utvikling med UM krav på begge øvelsene.

Her er to gutter i solid utvikling 🙂

Mange med nye UM krav
I fin utvikling er også Christopher Augustsson, som setter pers med seks sekunder på 200 bryst og er med 2.30.65 langt under UM kravet. Med på listen med flere EM krav kommer også Tora, Elias, Charlotte, og Enya, noe hovedtrener Martin Lester er godt fornøyd med.

-Vi gjør et godt stevne og mange er i god utvikling, mener han.

-Christopher Augustsson imponerer på 200 bryst og Timon Øverby perser stort på alle øvelser, og mange flere kunne vært nevnt, forteller en positiv hovedtrener.

Som gleder seg noe voldsomt til UM og NM junior. 

Mange høyt på poenglisten og elitestipend til Uliana
Henrik hadde flest poeng av våre svømmere, men måtte se seg slått om bestemannspremien som gikk til Florian Wellbrock med sine 928 poeng for 1500 fri mot Henrik sine 911 poeng.

Nest høyest av våre var Stina Kajsa med 786 poeng for sin solide pers på 200 bryst, tett fulgt av Eva (773p.) på samme øvelse og Jørgen Scheie Bråthen (756p.) på 100 bryst. 

Uliana kommer over 750 poeng for første gang med 753 poeng på 400 fri. Det kvalifiserer til klubbens elitestipend for junior, som innebærer at alle utgifter til stevner og leire inneværende sesong dekkes av klubben i sin helhet, gjeldende fra neste makrosyklus.

Silje og Astrid, som er nye svømmere i klubben denne sesongen, er også allerede inne i den samme ordningen. Du kan lese mer om klubbens stipendordninger her. 

UM / MN junior neste stopp
Med knappe to uker til sesongens første mesterskap for klubbens UM og junior-svømmere, er det først og fremst fart og anaerob trening som ligger i planene de neste ukene for de som deltar der. Vi ser ikke bort ifra at det blir endel perser også der 🙂

X