3 begivenhetsrike dager i Fredrikstad ga svært høy uttelling for ivrige svømmere fra Lambertseter. Vi blir suverent beste klubb, foran Bærum og Ullesaker på andre og tredje.

Innlosjert på flotte Fredrikstad Motell og Camping, bare et steinkast unna hallen. Stevnet ble godt utført av Kongstensvømmerne, vi lå stort sett litt foran tidsskjema.

Vi hevder oss godt i alle årsklasser, både på gutte- og jentesiden. Og bak de som tok flest poeng og stilte i flest finaler har vi en stor bredde fra de yngste B- og C-gruppene i klubben. Dette lover svært godt for fremtidige LÅMØ stevner for Lambertseter.

Dominerte stevnet gjorde vi fra start til slutt. Spesielt gjorde vi oss bemerket i 2000 og 1999 klassen for jenter og i 2001 og 2002 for guttene.

Fritjof Bjerner og Kevin Khuu ble gjengangere på premiepallen under helgen for 2002-guttene. På 100 fly ble det dobbeltseier for 99-jentene med Augusta og Katinka på topp, og Marte like bak på 4. Plass. Både Augusta og Katinka kom seg under 1.04 for første gang, det er knallbra!

To på pallen også for 2000-jentene på 100 fly, denne gangen med Jenny og Celine på første og tredjeplass.

Suveren følelse å være blåkledd LSVK-supporter og få oppleve trippelseier på 200 medley, med Celine, Jenny og Melina.

Vi så en gjennomgående høy pers-prosent gjennom stevnet. Dette er gledelig, spesielt tatt i betraktning at de fleste stilte til start med tider som har vært jevnt forbedret gjennom vinteren, nettopp for å sikre deltagelse til LÅMØ.

Når vi ser på sammendraget (poeng for de fire beste av fem øvelser teller) havner både Marte, Jenny, Fritjof og Julius på topp i sine årsklasser. Svært gledelig er det også å se både Augusta, Patrick, Celine, Maren og Kevin inne på topp 3 i sine klasser. Her viser klubben en sterk bredde i toppen, og disse prestasjonene var ryggraden i klubbens seier som beste klubb totalt.

laamo_ouren

Pallplass eller ei, det er alltid gøy å perse når man er på stevne, og spesielt gledelig er det å se våre unge svømmere lykkes på et stevne vi prioriterer høyt og som vi har jobbet mot og forberedt oss til over lang tid. I den helt yngste 2004-klassen ser vi Enya Bustgaard øverst på pallen på 50 fly. Full klaff i sitt første LÅMØ og på første øvelse! De aller fleste reiste hjem med perser på svært mange øvelser, og for de som ikke perset ser vi av historikken at de likevel har hatt en sterk utvikling frem mot stevnet.

Sett som helhet viser sesongen hittil svært god fremgang for Lambertseter Svk., spesielt for de som svømte sine beste løp under dette fyrverkeriet av en årsklassemønstring.

X