Med 338 påmeldte er Lambertseter Open klubbens største stevne gjennom sesongen.

Årets versjon blir en repeat av fjoråret, med A- og B-finaler lørdag ettermiddag. Ut fra tilbakemeldinger og erfaringer fra fjoråret kan det virke som at dette er en form på stevnet som fungerer godt.

Spesielt spennende er det for de litt yngre svømmerne som nå også får oppleve å svømme finaler. Erfaringer fra i fjor viser at de fleste gjør sine beste løp på kvelden.

Om det er formatet som gjør at antall deltakere har økt fra fjoråret vites ikke, men fra påmeldingslisten ser vi svømmere fra både Bergen, Trondheim og Tromsø nytt av året. Det er svært gledelig  med deltakelse fra hele det langstrakte svømme-Norge. 

For svømmere med internasjonale ambisjoner kan vi opplyse om at Lambertseter Open, som et av tre norske stevner i tillegg til NM kort, er godkjent som kvalifiseringsstevne for VM kortbane som går i Hangzhou, Kina i desember 2018. Les mer om dette på svomming.no 

FULL TRØKK I FINALENE

Med en god grunnlagsperiode i boks fra høstens treningsleire har Mesterskapsavdelingen nå startet overgangen til mer konkurransespesifikk trening.
 
Det betyr mer fart og mer trøkk. Lambertseter Open kommer på et perfekt tidspunkt for å få en helg tettpakket med maksløp.
 

LO er klubbens store årlige stevne og her ønsker vi som god tradisjon å se våre utøvere få en flott start på sesongen.

Frank Pedersen

Sportssjef Lsvk

For de fleste, spesielt for de eldste, vil det fortsatt være et stykke frem til vi ser nye bestetider. Men vi kan forvente topp mobilisering. Det er mange som har lastet opp med mange løp denne helgen.

For de som kommer med i flere finaler blir helgen som en intensiv treningshelg tettpakket med i6 og i7 (høy intensitet soner). Gode rutiner for restitusjon og lett jogg mellom løpene anbefales…

Med hele fire lag på medley mixedstafetten blir det mye blått å se på hjemmebane. Dette blir gøy!

KLARE TIL Å GI GASS...

Stevneleder Henriette Nedregaard melder om at alle oppgaver for helgens dugnader er besatt. Det er et stort apparat som settes i sving når vi arrangerer årets største stevne på hjemmebane. 

Som vanlig er det oppdateringer på Facebook underveis. Og hvis du vil følge med på løpende resultater kan du laster ned App-en for Livetiming til mobil.

Veiledende tidsskjema for stevnet kan du se HER

Vel møtt på Lambertseter Bad!

X