Med 380 påmeldte er Lambertseter Open klubbens desidert største stevne gjennom sesongen.

Årets versjon gjentar formelen fra de siste årene, med A- og B-finaler lørdag ettermiddag. Ut fra tilbakemeldinger og erfaringer fra fjoråret kan det virke som at dette er en form på stevnet som fungerer godt.

Spesielt spennende er det for de litt yngre svømmerne som nå også får oppleve å svømme finaler. Erfaringer fra i fjor viser at de fleste gjør sine beste løp på kvelden.

Antall deltakere har økt med hele 42 svømmere fra fjoråret, og fra påmeldingslisten ser vi svømmere  fra hele det langstrakte svømme-Norge, med Karasjok som den nordligste klubben. 

FULL TRØKK I FINALENE

Med en god grunnlagsperiode i boks fra høstens treningsleire på Mallorca og i Hjørring, har Mesterskapsavdelingen nå startet overgangen til mer konkurransespesifikk trening. 
 
Det betyr mer fart og mer trøkk. Lambertseter Open kommer på et perfekt tidspunkt for å få en helg tettpakket med maksløp.
 

LO er klubbens store årlige stevne og her ønsker vi som god tradisjon å se våre utøvere få en flott start på sesongen.

Frank Pedersen

Sportssjef Lsvk

For de fleste, spesielt for de eldste, vil det fortsatt være et stykke frem til vi ser nye bestetider. Men vi kan forvente topp mobilisering. Det er mange som har lastet opp med mange løp denne helgen.

Vi vil også se noen av våre nye konkurransesvømmere i ilden denne helgen. Silje Mikkelborg blir å se på brystøvelsene og Astrid Julie Halvorsen stiller blant annet på 200 rygg.

Intensiv helg
For de som kommer med i flere finaler blir helgen som en intensiv treningshelg tettpakket med i6 og i7 (høy intensitet soner). Gode rutiner for restitusjon og lett jogg mellom løpene anbefales…

Med 52 påmeldte svømmere er Lambertseter ikke uventet største klubb på hjemmebane. De andre Oslo-klubbene stiller også med store tropper.

KLARE TIL Å GI GASS...

Stevneleder Henriette Nedregaard melder om at alle oppgaver for helgens dugnader er besatt. Det er et stort apparat som settes i sving når vi arrangerer årets største stevne på hjemmebane. 

Som vanlig er det oppdateringer på Facebook underveis. Og hvis du vil følge med på løpende resultater kan du laster ned App-en for Livetiming til mobil.

YOIMO – Fokus på idrettsglede er et norsk selskap som bl.a. leverer livestreaming av idrettsarrangementer.

YOIMO livestreamer fra Lambertseter Open denne helgen i samarbeid med Lambertseter Svømmeklubb og Norges Svømmeforbund. Stup inn i skjermen, sett på en god medley og klikk deg inn på denne linken.

Livestreamingen er gratis. Alle som vil kan logge seg på og gå inn å se!

Veiledende tidsskjema for stevnet kan du se HER

Vel møtt på Lambertseter Bad!

X