Med 332 påmeldte er Lambertseter Open klubbens største stevne gjennom sesongen.

Vi er klare for en skikkelig gøy helg, der klubbens svømmere skal få vise seg frem og svømme fort på hjemmebane.

-Antall deltakere er litt ned fra fjoråret, kommenterer stevneleder Caroline Brinchmann, som mener dette henger sammen med den nye konkurransestrukturen for norske mesterskap. 

Flere av våre NM- og Elitesvømmere er på treningsleir på Mallorca for øyeblikket, så det er først og fremst ungdomsvømmerne som skal bære klubbens farger denne helgen. 

Vi starter stevnet med 100 medley og 400 fri som går allerede fredag kveld. Det blir to fine ytterpunkter, med medley som en sprintøvelse og 400 for de som har fokus på litt lengre distanser.

Med 58 påmeldte svømmere er Lambertseter ikke uventet største klubb på hjemmebane. De andre Oslo-klubbene stiller også med store tropper, med Asker og OI som de nest største gruppene.

Helt fra nord kommer både Sortland SLK og Karasjok SK, så svømmenorge er godt representert i sin fulle bredde. 

Stevneleder Caroline Brinchmann melder om at alle oppgaver for helgens dugnader er besatt. Det er et stort apparat som settes i sving når vi arrangerer årets største stevne på hjemmebane. 

Som vanlig er det oppdateringer på Facebook underveis. Og hvis du vil følge med på løpende resultater kan du laster ned App-en for Livetiming til mobil.

Veiledende tidsskjema for stevnet kan du se HER

Vel møtt på Lambertseter Bad!

X