Lappen Trafikkskole er en veletablert kjøreskole på Lambertseter som tilbyr sine kunder trygg, sikker og effektiv opplæring.  Ungdom i alle aldre som er tilknyttet Lambertseter Svømmeklubb, er velkomne til å benytte seg av tilbudene til vår nye partner.

Lappen Trafikkskole har to svært erfarne lærere, som gleder seg til å ta imot elever fra Lambertseter Svømmeklubb. For svømmeklubben var det veldig viktig å finne en trafikkskole som er fleksibel i møte med svømmernes travle hverdag med flere treningsøkter pr dag. Det ønsket vil Lappen Trafikkskole tilrettelegge for så langt det er praktisk mulig.

Underveis i samtalene oppdaget vi at kjøreopplæring og svømmeopplæring handler om akkurat det samme. For å hindre ulykker og skader, er det svært viktig å få god og trygg opplæring. For å få den riktige opplæringen, kreves det både profesjonell veiledning og mengdetrening. Dette er viktige elementer for begge selskapene, og ligger til grunn i all opplæring, til lands og til vanns.

  • Vi ønsker Lappen Trafikkskole hjertelig velkommen som ny partner, og ser fram til et godt samarbeid framover, sier en smilende fungerende daglig leder Kaja Hagen

Les mer om vår nye partner her: http://www.lappen-trafikkskole.no/

På bildet: Fungerende daglig leder Kaja Hagen signerte avtalen med Knut Erik Teien og Ørjan Karlsson.

X