Vi er stolte og glade over å ha inngått partneravtale med Soma Helseklinikk fra januar 2023, sier fungerende daglig leder i Lambertseter Svømmeklubb Kaja Hermansen. Hun ønsker dem hjertelig velkomne som en viktig støttespiller for klubben framover.

Våre svømmere har behov for rask og riktig behandling, og gjennom Soma Helseklinikk har vi fått akkurat det. En av eierne, Luna Søgaard, har tidligere svømt i Lambertseter SK. Luna kjenner godt til hvilke belastninger en svømmekropp utsettes for og har forståelse for at en svømmer ikke kan være lenge ute av bassenget for å bli bedre. Det gir våre utøvere en ekstra trygghet når de trenger hjelp.

For Soma Helseklinikk er det betydningsfullt å inngå et samarbeid med en idrettsklubb som er så profesjonelle som Lambertseter SK. Vi har flere pasienter som oppsøker klinikken for idrettsskader i dag, men ser frem til å jobbe enda mer med idrettsrelaterte skader hos svømmere.

Soma Helseklinikk passer godt inn i miksen av unike bedrifter blant våre partnere, og vil tilføre vårt voksende partnernettverk noe helt nytt, sier sponsoransvarlig Siri Bangfil, og legger til at hun gleder seg til å bli enda bedre kjent med menneskene bak Soma Helseklinikk.

Vi ser fram til et godt samarbeid med innehaverne Luna Elisabeth Søgaard, Ingvild Hartmann-Lörscher og de andre medarbeiderne ved klinikken.

Om Soma Helseklinikk
Vi behandler dine muskel og skjelett plager og fokuserer på helheten. Soma Helseklinikk er plassert sentralt i Oslo, ved St Olavs plass. Vi tilbyr naprapati, fysioterapi, samtaleterapi, personlig trening, barseltrening og massasje.
Få time samme dag!

https://www.somahelseklinikk.no/
Tlf 22 12 07 12
post@somahelseklinikk.no

 

X