Førstkommende helg er det en begivenhet litt utenom det vanlige på Lambertseter bad.

Lambertseter står som arrangør av landsstevnet i svømming for utviklingshemmede. Hele 63 utøvere fra Sørreisa i nord til Madla i sør stiller til start denne helgen. Det er ventet god stemning i hallen med alle de tilreisende svømmerne og deres supportere.

A1

Helge og Johann har forberedt seg godt og gleder seg til å svømme på Landsstevnet til helgen.

Det er utviklingshemmede i klasse S14 som skal konkurrere, og deltagerne er delt inn i underklasser basert på hvor raskt de har svømt tidligere eller hvor raskt de regner med å svømme.

Det er også en rekrutt-klasse (AC) for de som ikke har svømt så mye før. Lambertseter stiller med tre debutanter i denne klassen, og vi ønsker Helge Gløtta, Marius Haugen og Johann Lund Andersen lykke til med konkurransen.

Dette er et stevne med høy sosial profil og mye idrettsglede, og vi gleder oss til å få mange positive opplevelser sammen med de som deltar.

Til lørdagens bankett er det allerede 70 påmeldte, og det blir også arrangert en sekvens med opplæring for trenere og svømmere i løpet av helgen. Så her ligger alt til rette for en god helg med mange positive opplevelser både i vann og på land.

Følg med her på lsvk.no over helgen for flere detaljer og bilder fra stevnet , og på våre Facebooksider underveis.

 

X