Neste partnernettverksfrokost blir torsdag 9. juni kl. 08.30-10.00 med hovedtema «Hvordan skape godt samhold og miljø». Dette er et tema som idretten kjenner godt og jobber kontinuerlig med. Klubbens erfaringer kan kanskje også brukes i din bedrift.

Lambertseter Svømmeklubb (LSvK) besluttet i år å etablere et partnernettverk for lokale bedrifter. I slutten av mars ble det første møte gjennomført. Det ble en suksess, med svært god stemning og interessante innslag fra våre partnere OBOS og Printing AS. Lambertseter Svømmeklubb delte sine mål og visjoner, og vi fikk høre om de spennende planene rundt en ny flerbrukshall på Lambertseter, Langbølgen Bad&Aktivitetshus.

Tidligere utøver Stina Kajsa Colleou fortalte om sin 20 år lange svømmekarriære i Lambertseter Svømmeklubb

Denne uken ble partnernettverkets andre møte gjennomført, og enda flere fant veien til Lambertseter Bad. Tema var «Bli kjent». Partnernettverket ble bedre kjent med hverandre, svømmesporten og med klubben. Det siste levendegjorde tidligere utøver Stina Kajsa Colleou, som svømte for klubben i 20 år. «Dette er ikke bare en svømmeklubb, dette er et hjem», sa en rørt Stina Kajsa. Hun avsluttet sin svømmekarriere med å sette ny norsk rekord på 200 m bryst i finalen på EM i Kazan november 2021.

Funfact:  Stina Kajsa fortalte at man bruker 25-45 minutter å ta på seg en konkurransedrakt!

En viktig del av en svømmers liv, er å konkurrere. Å konkurrere på hjemmebane er stor stas. Klubben gjennomfører rundt 10 stevner i året, og det er mye energi, mestring og glede i hvert eneste stevne. For våre partnere er det også en utmerket mulighet til å skaffe seg økt synlighet.

Kaja Hermansen forteller at de nærmeste stevnene er:

  • 6. juni da det er Årsmønstring, et stevne for svømmere i alderen 13-16 år
  • 12. juni Lambada Rekrutt, for de yngste
  • 17. august Ulvøen Rundt, vi møtes på Sydstranda på Ulvøya
  • 23.-25. Lambertseter Open, internasjonalt stevne

 

 

Hvorfor være med i LSvK partnernettverk?
Fordelene med å være med i et lokalt partnernettverk er mange. Bli mer synlig, få nye og gode relasjoner som kan føre til økt vekst og lønnsomhet. Partnernetverket er etablert, i vekst, og vi ønsker flere bedrifter velkommen inn. Ta kontakt med sponsoransvarlig Siri Bangfil på siri@lsvk.no for mer informasjon.

X