Sist helg var det stevne i det nye anlegget i Asker. Svømmerne fra Lambertseter benyttet anledningen til å forbedre seg og tok mange pallplasser på stafettene.

Christopher Augustsson (2005) gjør et topp stevne og går helt til topps i sin klasse med dine perser og førsteplass på fire øvelser. 100 medley var kanskje det beste løpet med 1.14,4?

Maria i høy fart
Maria Bogacz (2006) gjør også et flott stevne og tar fine førsteplasser på alle sine øvelser. Pers blir det på tre av dem, med 35,2 på 50 fri som den beste.

Av de eldre jentene var Rebekka Valvik Christiansen (2001) godt i støtet denne helgen med fin utvikling på alt hun svømte. Trener Suvi Toiviainen fremhever spesielt hele tre sekunder pers på 50 fly som gledelig.

-Rebekka trener bra og får gode resultater tilbake, mener treneren.

Pauline Eriksen, også hun 2001, hadde også to fine løp på 50 og 100 fri, der hun vinner sin klasse og svømmer tett på pers med 29,07 på 50 fri. 

Det var også tre jenter fra C4 som gjorde det bra på 50 fri:  Hedda Holmes Bergersen, Ingrid Holt og Ella Lyngstad. Hedda fikk også  en fin tredjeplass på 50 bryst med tiden 43,93. 

Trener Tor-Kristian Hilton likte godt at stevnet hadde stor variasjon i øvelser:

-Et variert program fra de lengste distansene som 1500 og 800 meter fri til 50 metere med sprint på fredagen. Stafettlagene våre gjorde det godt hvor vi tok pallplass på alle kategoriene, forteller Hilton. 

-Et høydepunkt fra min gruppe var  Frøya Holmboe som var Lambertseter sin eneste representant på fredagen hvor hun svømte 1500m fri for første gang med god kontroll og endte på tiden 22.48,12, avslutter en fornøyd Hilton.

Teknikken holdt også i høy fart!
For gruppene B3 og C1 var trener Daniel Johansen også fornøyd med resultatene:

– Vi har den siste perioden hatt en tyngre treningsperiode med hardere og lengre trening, forteller Daniel. 

-Dette var stevnet hvor de fikk se effekten av treningen! Mange gode løp og perser var det som oppsummerer helgen for oss 🙂 

-Oppgaver den siste perioden har vært å holde på teknikken når farten øker, og det har vært synlig i helgas stevne, avslutter trener Daniel.

Neste stevne for de fleste svømmerne i de yngre gruppene blir Lambadalekene på hjemmebane. Vi gleder oss allerede og ønsker foreldre og besteforeldre velkommen.

X