Med gode EM-resultater fra Sindri Jakobsson frist i minne er det også gledelig å se et ras av perser blandt våre yngste svømmere på Bærum Open som gikk samme helg som EM i Israel.

Lambertseter er jo i stor grad en breddeklubb, og det er gøy å se at mange svømmere fra klubbens T-grupper (trening) var med på Bærum Open sammen med svømmere fra stort sett alle gruppene i konkurranseavdelingen.

Og det ble mange fine løp og gode perser. Spesielt ser vi at både Ask Revheim, Josefin Tengblad og  Elida Magnus Selliaas perser i alt de stiller opp i.

Det gjør også Caroline Thingberg-Engø (f. 2004), som gjør gode løp og tar to fine førsteplasser i sin klasse. Hele fem  sekunder pers på 50 bryst til småpene 40,61 vitner om at det spirer og gror godt i de yngre årsklassene.

Den eneste som kunne matche Caroline sin flotte seiersrekke var Julius Rosmo  som vant alt han svømte i 2001-klassen. Spesielt verdt å nevne en sterk tid på 400 medley der han dundrer under fem minutter for første gang med tiden 4.51,94.

Vi gratulerer til store og små 🙂

X