En stor gjeng fra klubbens B- og C-grupper var sist helg på stevne i Gøteborg. Spennende med en tur til nabolandet, og på Barracuda Race kom persene tett i tett.

Med på turen var Beda, Pero og Suvi som trenere. Beda forteller om fin fremgang og mange oppturer fra helgen.

En av de som får skryt fra Beda er Martin Wold. Han var også med på UM sist helg, og fortsetter den fine fremgangen med pers på en godt disponert 200 fri. I samme øvelser ser vi også Kevin Khuu med en stor pers der gode vendinger og oppganger var en viktig ingrediens.

Silje Jahr og Vilde Richardsen var to jenter som kom hjem med 100% persprosent. Det er imponerende!

-Vilde fikk endelig klaff på vending og oppgang og perser hele 4 sekunder på 50 bryst! forteller en entusiastisk Beda Leirvaag.

Like mye skryt får Silje Jahr og Erik Ouren som begge har stor fremgang i alle løp de stiller i.

12311223_806217619504782_4887711425941440409_n

Et fornøyd Lambertseter-lag øverst på pallen.

Det er både tekniske og taktiske ferdigheter som skal testes når man stiller til start. Her er det mye å bryne seg på, og detaljene blir gått gjennom med trenerne etter hvert løp. Stevnet i Gøteborg viste at våre yngste svømmere trener godt og har bra fokus og god forståelse for hva de skal jobbe med for å forbedre seg i vannet.

Som nevnt var det mange perser og selv om vi ikke nevner alle her hadde alle svømmerne våre god grunn til å være fornøyd med helgens innsats.

Sebastien og Elias er to ivrige 03-gutter som hadde mange fine prestasjoner denne helgen.

-Godt løpsopplegg og sterk svømming sikret en fin dobbeltseier på 200 fly for Lambertseter. Skal blir spennende å følge disse guttene videre på denne øvelsen, avslutter en fornøyd trener Leirvaag.

X