Sammen med resten av den norske OL-troppen er Henrik og Ronnie på plass i Tokyo, Japan 😊 

Omsider kan vi glede oss til å se verdens aller beste svømmere gjøre det de gjør best; svømme styggfort og se bra ut på TV.

For de som liker å se svømming på høyt nivå på TV’n hjemme er det få ting som løfter opplevelsen mer enn en profesjonell produksjon og den storstilte rammen vi får under de store mesterskapene som OL og VM. 

Discovery skal sende og kommentere fra Japan, og vi kan regne med å få en full bredde med små og store oppdateringer på sosiale medier fra spesielt de norske klubbene som har svømmere med, som Lambertseter og Bærumsvømmerne. De første svømmeøvelsene starter lørdag. 

Elin Austevoll som kommenterer for Discovery er veldig aktiv på Facebook allerede med forhåndsomtaler av noen av de beste utøverne og gøye fun-facts om svømming og OL. Det er bare å logge på og glede seg i alle kanaler! I tillegg kan du følge med på NRK radio hvor Sindri Thor Jakobsson er ekspertkommentator. 

Henrik åpner OL lørdag
Vår egen Henrik Christiansen skal svømme både 400, 800 og 1500 fri under OL. Først ut er 400 fri forsøk lørdag, deretter 800 fri forsøk på tirsdag kveld, japansk tid, med finaler torsdag morgen. Forsøkene for 1500 fri går fredag kveld, med finaler søndag 1. august.

For Henrik blir 400 fri en oppvarmingsøvelse mot de lengre øvelsene som regnes som hans beste kort for de beste plasseringene. 

Du kan se oversikt over øvelser og tidspunkter på de offisielle OL-sidene.

Følg oss på Facebook og Instagram under lekene. Men for de største opplevelsene: følg svømmerne live på Discovery og NRK!

Vi ønsker Henrik og resten av det norske laget all hell og lykke i Japan.

 

Les også:
Beyond The Games

X