Sommerens store høydepunkt starter lørdag med NM langbane i Pirbadet, Trondheim. 

Lambertseter stiller med 33 vel forberedte deltakere.

Vi gleder oss til årets langbane NM i Trondheim, forteller klubbens sportssjef Frank Pedersen. Sammen med resten av trenerteamet har han fulgt klubbens beste svømmere på treningsleir på Mallorca. 

-Holder vi fokus og konsentrasjon på egne oppgaver vil mange kunne prestere topp resultater, mener han.

-Rammevilkårene har vært perfekte med mye god trening hjemme i forkant av en vel gjennomført treningsleir på Mallorca. Vi har ambisjoner om å være beste klubb både i junior og senior klassen, forteller Pedersen.

En målsetning som forplikter. 

-Det viktigste er at vi som vanlig leverer en innsats og viser en offensivitet som kjennetegner svømmerne fra  Lambertseter, avslutter Sportssjefen.

God stemning...

Godt forberedt

Elitetrener Joacim Lilleåsen er godt fornøyd med sommerens trening inn mot NM, og registrerer at mange av svømmerne hadde med seg en solid treningsbase inn til NM-leiren.

-Det var oppløftende mye bra trening og svømming på leir, mener elitetreneren.

-Det viktigste for oss de neste fire dagene er fokus på de rette hensiktsmessige arbeidsoppgaver og ikke minst være villig til å jobbe hardt for hvert eneste tidels sekund gjennom løpet, forteller Lilleåsen.

-Vi har som mål å være med å kjempe i toppen i alle stafetter og i klubbkampen, både for junior og senior, fortsetter han.

-Da trenger vi at alle drar lasset sammen og slipper seg helt løs i kampen mot nervene, klokka og de i banene ved siden av, avslutter en optimistisk elitetrener.

Jadda...

Vi gleder oss
Hovedtrener Martin Gjerde Lester har også stått på kanten under sommerens treningsleir, og gleder seg til å avslutte sesongen med et supert mesterskap.

-Vi er er stor gjeng som all søker nye personlige rekorder. De aller fleste har god grunn til å forvente dette også, mener hovedtreneren.

-Blir det slik så kommer vi til å hevde oss godt i alle klasser. både junior og senior, avslutter en feststemt Lester.

Følg mesterskapet på WEB TV eller livetiming.no. 

Som vanlig er vi aktive på våre Facebooksider under mesterskapet.

GET READY FOR THE FUN!

 

X