NM kortbane kom med mange gode opplevelser for Lambertseter. Vi ender på tredjeplass for senior og fjerdeplass for junior, med mange sterke individuelle plasseringer og fremstår som en solid og samlet gjeng.

Det ble mange pallplasseringer for svømmerne våre, og noen av dem med gledelige nye perser i gode finaleløp. En av av de største overraskelsene kom kanskje med Jørgen Scheie Bråthens senior gull på 100 medley. Løpet var en kraftdemonstrasjon fra start til slutt og en stor hit hos det blåkledde publikum. 

Mari Moen tar gullet både på 50 og 100 fri, og var sammen med Henrik den mest fremtredende på topp-plasseringer. Ingen kan røre Henrik på de lengste distansene, det blir gull både på 800 og 1500 fri, men han får velkommen konkurranse på 400 og 200 fri, der Sander Sørensen tar gullet på sistnevnte og smadrer Henriks gamle juniorrekord. 

Gledelig var det også å ha Astrid Halvorsen hjemme på kortbane NM. Hun trengte noen øvelser for å omstille seg fra yards til kortbane meter, men med et solid gull på 400 medley og sølv på 200 fly er hun en sterk del av klubbens prestasjoner. 

Alexis Mørk fikk et gjennombrudd under mesterskapet og blir norsk juniormester på 50 rygg i det som kanskje var mesterskapets «closeste close-race». Et mesterlig timet innslag tok hjem gullet med hundredelers margin. 

Alexis var også den lsvk-svømmeren med flest starter under mesterskapet. Når man teller med alt av junior og senior stafetter var han i vannet hele 21 ganger gjennom helgen. Lengst av alle svømte derimot Astrid, med 4800 meter i konkurransefart, fulgt av Helene med 4450.

Den nevnte Helene Gonzales utmerket seg også med flere medaljer på de lengste øvelsene, blant annet sølv og bronse på 800 og 1500 fri for junior og i tillegg en vel fortjent bronse på 200 fri senior. Det er solid fra Helene, som befester sin posisjon på distanse etter gjennombruddet under sommerens mesterskap. 

Eva vinner 200 bryst som hun bør, og viser sin allsidighet med en gledelig bronse på 400 medley og finaleløp på 200 fly. Nivået er jevnt og bra og det skal bli en spennende sesong videre. Tigerlady Stephanova tar bronsen på 200 medley junior. Sterk og jevn hele veien.

Stafettene var kanskje den største opplevelsen for de fleste svømmerne våre. Her er vi et lag, det er samhold og backing og gode opplevelser for hele bredden vår. På 4×50 mixed medley stiller vi med hele 4 lag, det var gøy. Ingen stafettgull denne gangen, men sølv og bronse på stafett er også hederlig å ta med hjem, når alle svømmer over evne og vel så det. 

Lambertseter utmerket seg på heiing, både med stor entusiasme og høyt volum, lenge representert med Bruno Langlois og sitt lange horn. Som treffende ble knekt i to av konkurrerende klubber som hørte seg lei på LSvK dominansen på tribunen. 

Revansjen kom i bassenget, med stor bredde og gode prestasjoner. 

X