Med 37 A-finaler og 14 B-finaler under NM senior hadde svømmerne fra Lambertseter nok å gjøre. Svært vemodig at Stina Kajsa svømmer sitt siste NM, men hun gir seg på topp, og leder an en gjeng i god utvikling. 

Siste løp for Stina
Det ble en emosjonell avslutning på lørdagen, det var siste løp for Stina Kajsa Colleou i et NM. Hun avslutter  med stil. Vinner både 200 og 100 bryst, faktisk for første gang på kortbane. Ingen har vært bedre enn henne på 200 bryst kortbane, den norske rekorden har hun senket en rekke ganger det siste året. 

Det er en underdrivelse å si at det var mye følelser når elitetrener Joacim Lilleåsen oppsummerte lørdagen etter finaleøkta. En av klubbens beste svømmere noensinne takker av. Vi savner henne allerede. 

Stina for seg på topp. Gull på både 200 og 100 bryst på NM!

Jørgen come-back kid
En annen av klubbens sterke kort på bryst benyttet helgen til å befeste sitt comeback. Tett på sin nye klubbrekord fra Nordsjø på 50 bryst og en vannvittig sterk 100 bryst (58,92). Jørgen tar bronse på begge løpene. Det er ny pers på 100 og han svømmer under landslagsgkrav i samme slengen. 

Fem treninger i uka har Jørgen ryddet plass til i et stramt skjema med studier. Svømmer så lenge det er gøy, sier han selv. Etter denne helgen tenker vi han fortsetter litt til.

Erik Ouren leverer solide perser på alle ryggøvelsene og sine tre første A-finaler i et srNM på kortbane, glimrende!

Jørgen er tilbake, og har faktisk aldri vært raskere enn nå…

Mari og Uliana
Øverst på pallen denne helgen kunne vi også gratulere både Mari og Uliana med strålende svømming. Mari tar gull på 400 medley (junior og senior) og Uliana senker sin egen juniorrekord på 1500 fri. Det holder også til gull. 

Mari hadde 23 løp (!!) på fire dager. 17 minutter etter 400 medley-gullet svømmer hun inn til bronse på 200 fri. Gode rutiner som sitter når de skal, det er bare å ta av seg hatten. 

LSvK elsker stafettene… Denne gangen ble det gull til junior-jentene

Stafett-gull for juniorene
På senior tar vi et sølv og en bronse på stafett, men det er junior-jentene som tar storeslem denne gangen; i et jevnt finaleheat slår de såvidt inn først, og Celina, Mari, Maja og Uliana får taket til å løfte seg i hallen med gull på 4×100 medley!

Juniorgutta og Elias på medley
Juniorgutta setter mange perser og tar store steg. Fire av dem med 100% pers. Elias leder an med solide løp på bl.a 200 bryst og 100 medley der han tar to bronsemedaljer. 

Mange av juniorjentene svømmer også veldig mange øvelser. Godt å se at de står løpet ut og svømmer sine beste tider siste dag. 

13 jenter og 10 gutter deltok for klubben og alle fikk solid erfaring med seg videre og heldigvis mange gode og morsomme opplevelser i tillegg. Med Henrik og Eva syke er vi litt bak sammenlagt, men ender på femteplass for senior og en hederlig tredjeplass for junior. 

NM-GALLERIET:

Mange flinke svømmere fra LAMBERTSETER SK i aksjon under NM kortbane 2021. Klikk på bildet for å se galleriet. Alle foto: Øyvind Thorsen

X